Etiket: 'Türkiye'ye

Bakan Fidan açıkladı: İran Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Türkiye'ye ziyarette bulunacağını bildirdi. Gazze'deki son duruma yönelik değerlendirmelerde bulunan iki bakan, bir an önce ateşkes uygulanması çağrısını yineledi.

Yunanistan'ın arkasındaki Arap ülkesi belli oldu! 'Türkiye'ye...

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Türkiye'ye ilişkin verdiği röportajda gözden kaçan bir detayı kamuoyu ile paylaştı. Demir, röportajda Dendias'ın kendilerine bir Arap ülkesinin destek verdiğini belirterek o ülkenin ismini açıkladığını belirtti.

Putin, Türkiye'ye tatile gelen ismi herkesin gözü önünde...

Rusya lideri Vladimir Putin'in üst düzey hükümet yetkilileriyle gerçekleştirdiği toplantıda Türkiye'ye tatile gelerek işlerini aksatan Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'u herkesin gözü önünde azarladı.

Türkiye'ye sığmayan sığınmacılar

Siyasi ve sınır güvenliği sorunu haline gelen sığınmacı ve kaçak göçmenlere “gitsin” diyenler yüzde 81.7 olarak açıklandı. Gazeteci-Yazar Necdet Saraç geri dönüş planlamalarına “Acilen Göç ve Uyum Bakanlığı kurulmalı. İktidarında muhalefetinde geri dönüş için planlı çalışması yok.” diyerek dikkat çekti. “Türkiye inisiyatif almalı....

Esad: Türkiye'ye askeri karşılık vermekten çekinmeyiz

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Rus yayın kuruluşu RT'ye verdiği röportajda "Kuşkusuz Türkler ya da teröristler tarafından işgal edilmiş her toprak zamanı gelince kurtarılacak" ifadelerini kullandı.

İran Türkiye'ye Doğalgaz Akışını Kesti

İran Milli Gaz Şirketi (NIGC), "teknik arıza" nedeniyle Türkiye'ye doğalgaz akışını 10 gün süreyle kesti.

Türkiye'ye bir kötü haber daha

Türkiye’nin, Malî Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından terörizmin finansmanını engellemede başarılı olamadığı ve kara para aklanması gibi sebepler gerekçesiyle ‘gri liste’ye alınabileceği belirtildi.

Araplar Türkiye'ye, Türkler Avrupa'ya..

Türkiye’de Arap domine bir nüfus oluştuğuna işaret eden Doç. Dr. Sunata, diğer yandan da ülkedeki eğitimli, seküler kesimden ciddi bir göç çıkışı yaşandığına dikkat çekiyor.

Taliban'dan Türkiye'ye 8 maddelik tehdit!

ABD'li askerlerin Afganistan'dan çekilmesi sonrasında ülkede ilerleyişini sürdüren Taliban, Kabil Havalimanı'nın korunmasına ilişkin asker bulundurma görüşmelerini sürdüren Türkiye'ye yaptığı yazılı açıklamayla tepki gösterdi. 8 maddelik skandal bir tehdit metni yayınlayan Taliban açıklamada, "Türkiye'nin ülkede kalmaya devam etmesi...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.