Etiket: Türkiye'yi

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrupa’daki gübre krizi Türkiye’yi de vuracak: Gıda fiyatlarında...

Yüksek doğalgaz fiyatlarının Avrupa'da yol açtığı gübre krizi büyüyor. Sozcu'ye konuşan uzmanlar, bu krizin Türkiye'yi eylül-ekim aylarından itibaren etkilemeye başlayacağını, asıl büyük etkinin ise özellikle kış aylarında hububat ürünlerinde kendini göstereceğini söyledi.

Siyaset, Mafya, Susurluk'a kadar Türkiye'yi anlatan herşey...

Sedat Peker'in açıklamalarından günümüz Türkiyesi'nde gündemi meşgul eden devlet, siyaset, mafya ve çıkar çatışmalarına dair her şeyi bu kitapta bulabilirsiniz. Yakında tüm kitapçılarda...

Almanya Dışişleri Bakanı Atina’da: Miçotakis'le Türkiye'yi...

Doğu Akdeniz’de suların yeniden ısındığı ve Ukrayna’daki savaşın devam ettiği bir dönemde Alman politikacı Yunanistan hükûmeti yetkilileriyle bir dizi önemli meseleyi masaya yatırıyor.

İngiltere 7 ülkeyi 'yeşil' listeye alırken, Türkiye'yi...

İngiltere Ulaştırma Bakanlığı, Covid-19'a karşı önlem olarak oluşturduğu seyahat listesini güncelleyerek, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Lihtenştayn, Litvanya, İsviçre ve Azor Adaları’nın "güvenli" ülkelerin bulunduğu yeşil listeye alındığını duyurdu. İngiliz basınına göre sarı listeye alınması beklenen Türkiye ise, kırmızı listede...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.