Etiket: verilecek

İran Cumhurbaşkanı Reisi: Bu alçakça saldırının karşılığı...

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran’da düzenlenen saldırının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bir kez daha İran karşıtı caniler, terör ve karanlık odaklar, terörizmle yapılan savaşın kahramanı olan General Kasım Süleymani'nin anma merasiminde canice, insanlık dışı bir şekilde cinayet işledi” dedi.

Emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 3. İkramiye Verilecek...

29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verileceği milyonlarca emeklinin, zamdan sonra bir numaralı gündem maddesi haline geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yaptı. Emekliler, maaşlarına yapılacak zammı da bekliyor. İşte merak edilenler.

Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı...

Yaşlı ve engelli aylığı alan kişilerin maaş ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Ödemelerin tarihine ilişkin detayı paylaşan Bakan Göktaş “bayram öncesi” müjdesini verdi. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı bayramdan önce verilecek mi?

Öğrencilere müjde! Yılda 2 defa verilecek ulaşım desteği...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan öğrencilere ulaşım desteği müjdesi sonrası milyonlarca öğrenci "Öğrencilere ulaşım desteği şartları, detayları, e-devlet başvuru?" şeklinde aramalar yapmaya başladı. İşte öğrencilere ulaşım desteği detayları...

Bakanlık devreye aldı: Aylık 8 bin lira destek verilecek

Çalışma Bakanlığı, nitelikli yeni bir istihdam modeli devreye aldı. Buna göre 'Üretim Sürecine Katılım Programı' kapsamında eğitim durumuna göre her bir istihdam için aylık 7 bin 603 lira ile 8 bin 294 lira destek sağlanacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.