Etiket: vurdu

İsrail mülteci kampını vurdu: En az 100 kişi öldü

İsrail, 6 günlük ateşkes anlaşmasının ardından saldırılarını hızlandırdı. Filistin'in resmi ajansı WAFA'nın aktardığına göre İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 100'den fazla kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusu Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde karadan kuşattığı Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini hedef aldı. Bombardımana uğrayan hastanede yenidoğan servisinde kuvözlerinden çıkarılan prematüre bebeklerin görüntüleri yayımlandı.

İsrail, Cibaliye ve Bureij kamplarını vurdu: En az 44 ölü

İsrail, Gazze'deki 2 mülteci kampını bombaladı. En az 44 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Şirketler kapılarına kilit vurdu: İşte kapatılan şirket...

TOBB verilerine göre, mayıs ayında 2 bin 79 şirket daha kapandı ve yılın ilk 5 ayında toplam 7 bin 914 şirket kapanmış oldu.

Şişli'de Kitabevi Kavgası: İş Yeri Sahibi Madde Bağımlısı...

Şişli'de bir kitabevi iş yeri sahibi ile madde bağımlısı genç arasında çıkan kavga sonucu iş yeri sahibi silahını çıkararak genci bacağından vurdu. Olay yerinden kaçan saldırgan polis tarafından yakalandı. İş yeri sahibi ise serbest bırakıldı.

Kar yağışı fena vurdu! Karayolu ulaşıma kapandı, araçlar...

Kar yağışı bir anda bastırdı. Meteoroloji son dakika uyarmıştı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Van-Hakkari karayolundaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde aniden bastıran kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşadı. Tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, Başkale Kaymakamlığı karayolunun saat 18.45 itibariyle...

Denizlerimizde neler oluyor? 24 ölü yunus İstanbul kıyılarına...

Eyüpsultan sahilinde ölü yunus balıklarının kıyıya vurduğunu gören vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. 24 ölü yunus balığının kıyıya vurduğu gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirirken, yunus balıklarının kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.