Etiket: Yakalandı

Yerlikaya duyurdu: İki katil zanlısı da yakalandı, Biri...

İçişleri Bakanı Yerlikaya Sarıyer'deki kilise saldırısına ilişkin 2 katil zanlısının yakalandığını duyurdu, biri Tacikistan biri Rusya uyruklu zanlıların IŞİD'li olduğunu değerlendiklerini söyledi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 47 ilde Narkogüç-40 Operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 47 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkogüç-40 Operasyonu'nda 1 ton 156 kilogram uyuşturucu madde ve 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda toplam 376 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 ilde uyuşturucu operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal eden ve satan zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Diyarbakır, Hakkari, Zonguldak, Edirne, Bursa, Tekirdağ ve Osmaniye olmak üzere 8 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirterek, 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Son dakika haber! Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde eş zamanlı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 'ÇEMBER-7 Operasyonlarında' arama kaydı bulunan 1034 firarinin yakalandığını duyurdu.

İstanbul'da Son 1 Haftada 2 Bin 127 Dilenci Yakalandı

İstanbul'da zorla dilendirilen çocuklara yönelik denetim gerçekleştirildi. İstanbul Valiliği koordinesinde 39 ilçede son 1 haftada yapılan denetimlerde bin 902'si yetişkin, 225'i ise çocuk olmak üzere toplam 2 bin 127 dilenci yakalandı.

İstanbul Şişli'de İETT şoförü, sevgilisiyle otobüste cinsel...

İstanbul Şişli'de İETT şoförü, mesai saatleri dışında araca aldığı sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Şikayet üzerine harekete geçen savcılık, şoför hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Sahte çek üreterek dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, sahte çek üreterek veya çalıntı orijinal çekler üzerinde oynayarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı. Erdoğan dünyada 3. doz koronavirüs aşısını olan ilk kişilerden biriydi. Erdoğan'ın toplantılarından önce PCR testi isteniyordu.

Afgan çete lideri İstanbul’da yakalandı..

Almanya'da çok sayıda suça karıştıktan sonra sınır dışı edilen uyuşturucu ve organize çete lideri Sanger Ahmedi ve 4 adamı bu sabah Bahçelievler'de kaldığı otelde polis tarafından yapılan baskınla gözaltına alındı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.