Etiket: yaralı

Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 7 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Yabancı uyruklu kiracı Suriyeli akrabalarıyla evsahibine...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mülk sahibi ile Suriye uyruklu kiracısı arasında borç- alacak nedeniyle tornavida ve demir çubuklu kavga çıktı. Çevre esnafın da karıştığı kavgada 5 kişi yaralanırken, Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Şırnak'ta askerleri taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit, 45...

Şırnak- Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 4'ü ağır 44 asker ve otobüs şoförü yaralandı.

Silivri TEM yolunda kaza! 5 ölü 3 yaralı

Silivri'de TEM Otoyolu Edirne yönünde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Pençe Kilit Operasyonu'ndan acı haber: 2 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Düzce’de 6 büyüklüğünde deprem! 1’i ağır 93 yaralı

Kandilli Rasathanesi verilerine göre; Düzce‘de 6.0, AFAD verilerine göre 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem çevre illerde de şiddetli hissedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada 138 artçı depremin olduğu ve 1’i ağır 93 kişinin yaralandığı bilgisi verildi. Ayrıca 1 vatandaşında yaşadığı korkudan dolayı...

TAKSİM'DE TERÖR: 6 ölü, 81 yaralı

Beyoğlu'nda patlama meydana geldi. Taksim İlk Yardım Hastanesi, izindeki doktorları göreve çağırdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlama ile ilgili terör soruşturması başlattı. Erdoğan, 6 ölü ve 81 yaralı olduğunu açıkladı. Şişhane tarafında ise silah sesleri duyuldu. halktv.com.tr'ye konuşan esnaf, polisin ateş açtığını ve...

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama: 6 ölü, 53 yaralı!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Olayda 6 kişi yaşamını yitirdi, 53 kişi yaralandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve 5 savcının görevlendirildiğini, olayla ilgili yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

Otobüs kamyonla çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı

Ağrı'da otobüsle kamyon çarpıştı. Otobüs kaza sonrası cayır cayır yandı. İlk bilgilere göre kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Erdoğan kazada 7 kişinin öldüğünü duyurdu.

Bursa'da içinde 47 kişinin bulunduğu tur otobüsü şarampole...

Kütahya'dan yola çıkarak Bursa'nın Mudanya ilçesine gelen tur otobüsü şarampole yuvarlandı. İçinde 47 yolcunun bulunduğu otobüsün geçirdiği kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 36 kişi de yaralandı. Öte yandan kazada ölen kişilerin kimlikleri de belli oldu. Otobüs sürücüsü Kenan Yiğit'in yanı sıra, Şule Dağdelen, Nazan Kaytan,...

Mardin’de trafik kazası: 8 ölü, çok sayıda yaralı var

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İstanbul-Küçükçekmece'de Kira zammı kavgası: 6 Yaralı !

KÜÇÜKÇEKMECE'de site yönetiminin kirasına zam yapmak istediği kafe sahipleriyle çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Takla atan otomobil durakta bekleyen vatandaşların arasında...

İstanbul Büyükçekmece'de E-5 karayolunda takla atan otomobil durağa girdi. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Manisa'da can pazarı: 1 ölü, 7'si ağır 30 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan otobüsle kamyonun çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 7'si ağır 30 kişi yaralandı.

İstanbul'da korkutan patlama: Çok sayıda yaralı

İstanbul Üsküdar'da 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Kaymakamı Demiryürek, patlama sonucu 2'si ağır 4 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

Amasya'da güreşçileri taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü,...

Amasya’da Batmanlı güreşçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, Batman Petrolspor baş antrenörü Halil İbrahim Kay olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 13 güreşçi ve iki sürücü hastaneye kaldırıldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.