Etiket: yılda

Yoksul hane sayısında bir yılda büyük artış

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl tanıtılan Türkiye Aile Desteği Programı kapsamında 2022 yılı Haziran ayında 2.5 milyon haneye yardım edildi. Bu yıl haziranda ise sayı bir milyon artarak 3.5 milyon haneye yükseldi.

Öğrencilere müjde! Yılda 2 defa verilecek ulaşım desteği...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan öğrencilere ulaşım desteği müjdesi sonrası milyonlarca öğrenci "Öğrencilere ulaşım desteği şartları, detayları, e-devlet başvuru?" şeklinde aramalar yapmaya başladı. İşte öğrencilere ulaşım desteği detayları...

Yeni yılda pasaport harç ücretleri ne kadar oldu ?

2022 yılı itibarıyla güncellenen yeniden değerlenme oranıyla birlikte pasaport harçlarının fiyatı artıyor.

CİMER'den yanıt geldi: İşte AKP'nin 18 yılda sattığı kurum...

Bir vatandaş, CİMER'e başvurarak 18 yılda satılan fabrikalar ve kurumların listesini sordu. CİMER'den gelen yanıtla AKP'nin sattığı kurum ve fabrikalar ortaya çıktı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, AKP'nin sattığı kurumların yanı sıra Atatürk'ün kurduğu fabrikaları, açtığı kurumları da paylaştı.

Suriyeli açıklaması: İki yılda memleketlerine uğurlayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidarımızda Suriyeli misafirlerimizle helalleşip iki yılda memleketlerine uğurlayacağız” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.