Etiket: ziyaret

DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Yerel seçimlerde işbirliği...

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tulay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Özel, "Kayyum siyasetini bir kez daha kesin ve net bir dille reddediyoruz" dedi. Oruç ise yerel seçimlere ilişkin 'kent uzlaşısı'na vurgu yaparak, "İşbirliği konusunda yöntemler nasıl olabilir konusunda derinlemesine...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'den Ankara'ya getirilen hastaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu,...

Akşener'den Sinan Ateş'in evine ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesini, evlerinde ziyaret etti.

Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret...

İstanbul'da bir dizi programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki başkanlık binasında ziyaret etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.