İranlı Monireh Majıdızadeh 40.000 Doları alıp, sevgilisiyle kayıplara karıştı

İranlı 28 yaşındaki Monireh Majıdızadeh 40.000 Doları İşadamı R.?'dan çalıp sevgilisiyle kayboldu. Taksim, Üsküdar ve Kadıköy civarlarında olduğu tahmin edilen İranlı dolandırıcı hakkında Savcılığa suçduyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

İranlı Monireh Majıdızadeh  40.000 Doları alıp, sevgilisiyle kayıplara karıştı

İSTANBUL'da Korkmaz Group Gayrimenkul işyerinde uzun süredir çalışan İran Uyruklu Monireh Majıdızadeh kendisi gibi İranlı sevgilisi ile çalıştığı işyerini yaklaşık 40.000 Dolar dolandırdığı öğrenimiştir.

İşyeri sahibi İşadamı R.?. ''İran'lı olan ve uzun süredir firmamızda çalışan Monireh Majıdızadeh eski personel olarak bize verdiği güven ile parasan konularımızda da yanımızda bulunduğundan, böyle bir şey yapacağı aklımıza gelmemişti.

İran uyruklu Türkiye Cumhuriyeti  İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ikamet izin belgeli de olduğundan dolayı 1993 doğumlu Monireh Majıdızadeh'dan hiç şüphe duymamıştık.

Bu güven sonrasında bizlere farkettirmeden 40.000 Doları bizden çalarak sevgilisiyle kayıplara karışmıştır. Halen araştırmalarımız sürmektedir.

Uzun süre yanımızda çalıştığı için pişman olup geleceğini ve paramızı iade edeceğini düşündüğümüzden resmi bir şikayette bulunmadık.

Fakat resmi yollara başvurup, hakkımızı aramaya karar verdik. İstanbul Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Şikayetçiyiz ve mağduruz. Duyumlarımıza göre; Sevgilisiyle birlikte, Taksim, Üsküdar ve Kadıköy civarlarında dolaşırken görülmüşler.

Korkmaz Group Gayrimenkul  İşyeri Sahibi R. ? : ''Bizim işyerimizde güvenli çalışıyordu. Bizim önce güvenimizi, sonra paralarımızı alıp gitti. Bir an an önce yakalanmasını istiyoruz. Gözünün içine bakarak neden yaptığını sormak istiyoruz" dedi.