İYİ Parti’den Şişli Çıkartması

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal Genel merkez konuklarıyla bir arada adeta şişli çıkartması gerçekleştirdi. Esnaf sorunlarını yerinde dinleyen İYİ Parti grubu çevre esnafından tam not aldı.

İYİ Parti’den Şişli Çıkartması



İ
Yİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Eğitim Politikaları Başkanı  ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat,  Erzurum Milletvekili Naci Cinişli ve Kurucular Kurulu üyesi  Coşkun Yıldırım, geleneksel ziyaretlerde bulunmak üzere  İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı’nda  bir araya geldi.  

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal Ankara Milletvekili Şenol Sunat,  Erzurum Milletvekili Naci Cinişli ve  Kurucular Kurulu Üyesi Coşkun Yıldırım,  İYİ Parti Şişli İlçe Mahalle Teşkilat Başkanı Ünal Demirer Teşkilatı ile birlikte  Adeta Şişli Çıkartması gerçekleştirdi.  Mahmut Şevket Paşa Mahallesinde bir takım esnaf ziyaretlerinde bulunan İyi Parti grubu, Mahalle esnafının sorunlarını yerinde dinledi.



İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal,  Şişli Esnafının sorunlarını Ziyaret ederek yerinde dinleyen  Ankara Milletvekili  Şenol Sunat,  Erzurum Milletvekili  Naci Cinişli ve  Kurucular Kurulu Üyesi Coşkun Yıldırım’a  gerçekleştirdikleri ziyaretler için teşekkür etti. Ünal, İyi Parti’nin her zaman ve her yerde,  halkın ve esnafın yanında yer alacaklarını belirterek, ziyaretlerin  devam edeceğini belirtti.

İYİ Parti heyeti, Şişli ziyaretinde Okmeydanı MŞP Spor Kulübü ziyareti ile güne başlarken, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde bulunan ‘Okmeydanı Cem evi’  yansıra,  Şişli esnafını da yerinde ziyareti ile devam edildi. Gün boyu Şişli esnafının sorunlarını yerinde ve birebir esnaftan dinleyen İyi Parti grubu, Halide Edip Adıvar Mahallesi pazar ve esnaf ziyareti ile Şişli ziyareti sonlandırdı.