''KARARLILAR ERDOĞAN'I DEVİRECEKLER'' TANITIMI VE İMZA GÜNÜ

Yazar İbrahim Erdem Karabulut yeni eseri 'KARARLILAR Erdoğan'ı Devirecekler' kitabı ile okurları ile buluştu.

''KARARLILAR ERDOĞAN'I DEVİRECEKLER'' TANITIMI VE İMZA GÜNÜ

Yazar İbrahim Erdem Karabulut, Günümüz Türkiyesinde'ki darbeleri ve halkın devlete ve devletin halka bakışını anlatan objektif bir bakışla  'Erdoğanı devirecekler'  kitabının imza gününde Fatihte semtinin sadece adının kaldığı Vefa' da tarihi vefa bozacısı sokağında furkan aile çay bahçesinde okurlarıyla bir araya gelip kitaplarını imzaladı.



Kitabın içeriğinde de mevcut olan sözleri yazan Karabulut imza ve tanıtım gününde imza ve tanıtım gününe gelen dostlarına hitaben ; ''Özel dostlar, daima özeldir. Onlar uzun yıllarla tanınırlar. Çıkar, menfaat gözetmezler.  Dara düştüğünde kaybolur feraha çıktığında hangi delikten çıktıkları belli olmaz yağdanlıkla gelirler. İşte onlar Riya yaparlar ki ne bu dünyada ne ahirette asla muhaffak olmayacaklardır. Özel dostlukları kuranlara selam olsun.'' dedi.

Medya mensubu denilince akla gazete köşelerinin koltukları sarsılmaz, maun masaları solmaz, deri koltukları soğumaz gazetecilerinin akla geldiği ülkemizde bu herkesin bildiği hükümet kurup hükümet deviren sahibinin sesinin yansıtan, aldığı okkalı avantalar için okkalı methiye yazılar döken, cüzdanın ağırlığına göre haber yapan, yaptıran, yalakalıkta en ön sırada duran gazeteciler ilk akla gelir.



Başta Türk Milliyetçilerini 80 öncesinden beri kucaklayıp kollayan MHP camiasının saygın kişiliği Hayrettin Alp, Gazetecilikte bir duayen olan fetö terör örgütünün kabusu 100 eserden fazla kitaba imza atmış olan taş medreseli Selim Çoraklı ağabeyim, eski MHP Beyoğlu ilçe başkanı Gazeteci yazar Müjdat Öztürk, GünaydınTV ve Son Havadis Gazetesi yönetim kurulu başkanı Yıldıray Deniz Barak, İstanbul Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar, İstanbul Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Yılmaz Birinci, Aktör Ünsal Kızılkayağ, Osman Kristal ağabeyimin teşrifi ve ikram hediyesi özeldi. Tüm katılımcı dostlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.



Türk Ordusunun komando astsubaylarının yakın dövüşe hazırlayan Sansey Hoca Ziber Saydam, MHP eski il başkan yardımcısı Samet Reis, Bozkurt Kürşat Emre, Türk dünyası sevdalısı Gagauzya Dostluk Derneği başkanı Nejdet Ertuğrul, MHP camiasının ipek sesli sanatçısı Asena Tuğba, Türk sinema ve radyoculuğunun duayeni Yakup Konca, camiamızın en güzel kızı Minik Ülkü Birinici, MHP ilçe teşkilatlarının neredeyse bir çoğunda yöneticilik yapması nedeniyle ülkücü gençlerin idolü olan Rüstem Korkmaz, ev sahipliğinin en ince ayrıntısına kadar düşünüp gelen konuklarımızı ziyadesiyle ağırlayarak hizmette farklılık gösteren Furkan Restorant ve Aile Çay bahçesinin işletmecisi Furkan Korkmaz' a teşekkür ettiğini dile getirdi.