Basamak Bilişim

Son Görülme :  3 Yıllar önce

web tasarım, sosyal medya yönetimi, mobil uygulama ve Google Adwords reklamları denince akla gelen ilk isim olan Basamak Bilişim olarak en yaratıcı çözümleri tam zamanında sunabilmek için, web tasarım süreçlerinde kendi hazırladığımız CRM ve Proje Yönetim sistemleriyle her iş adımını takip ediyoruz.

bilgi@basamak.com.tr

Takip Edilenler (1)

Takipçiler (0)

Tüm Yazılar

Meteoroloji 4 bölgeyi uyardı! Sağanak yağış geliyor

Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinde de yağışlı havaların hakim olacağı tahmin edilirken, diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık bir gün geçirecek.

Çoklu organ yetmezliğinden dolayı ölüm döşeğindeki Hakan...

Türk müziğinin efsane isimlerinin başında gelen Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ortaya çıktı. Sanatçının son görüntüsü ise sevenlerini korkuttu.

Paşinyan'ın kızı Ermenileri delirtti: Hayallerimiz ve hedeflerimiz...

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan'ın Facebook hesabından yaptığı "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz, askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı" paylaşımı Ermenileri kızdırdı.

BM'nin yıllardır uygulamadığı kararı Azerbaycan ordusu...

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 884 sayılı kararında Zengilan ve Horadiz şehirlerinin işgalden kurtarılması gerektiği vurgulanıyordu. BM'nin yıllardır uygulamadığı kararı Azerbaycan ordusu uyguladı ve iki kenti Ermenistan ordusunun işgalinden kurtardı.

Toplam 78 yerleşim yeri işgalden kurtarıldı! İşte Dağlık...

Ateşkese rağmen sivillere saldıran Ermenistan'a cevabı cephede vermeye devam eden Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı yerleşim yeri sayısı 78 olarak açıklandı. Ortaya çıkan haritada; bölgede kurtarılan noktalar, çatışmaların devam ettiği yerler ve işgal altındaki yerleşim yerleri görülüyor.

13 Ekim Salı koronavirüs tablosu açıklandı! Bugün koronavirüsten...

Sağlık Bakanlığı 13 Ekim Salı gününe ait koronavirüs vaka sayılarını içeren sayfasında bugüne ait koronavirüs vaka sayısı, toplam test sayısı, toplam hasta sayısı, toplam hasta sayısı, ağır hasta sayısı ve iyileşen hasta sayısı rakamlarını açıkladı. Peki, bugün koronavirüsten kaç kişi öldü? 13 Ekim Salı koronavirüs tablosu açıklandı!

Rapçi Cardi B, Instagram'dan yanlışlıkla çıplak fotoğrafını...

Dünyaca ünlü rap şarkıcı Cardi B, sosyal medya hesabından yanlışlıkla çıplak görüntüsünü paylaştı. Cardi B, paylaşımını fark edip hemen silse de birçok sosyal medya kullanıcısı o anların ekran görüntüsünü aldı.

'Alıcı' çekirdekleriyle tüketen 5 kişi hastanelik oldu

Sivas'ta aşırı Alıç tüketen 5 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşayarak soluğu hastanede aldı. Yapılan incelemelerde çekirdeğiyle birlikte tüketilen Alıcın midede kitle şeklini aldığı ve tıkanıklığa neden olduğu anlaşıldı.

''Merhaba Covid-19, ya sen beni yeneceksin, ya ben seni''...

Kayseri'de koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından, ''Merhaba Covid-19, ya sen beni yeneceksin, ya ben seni'' paylaşımı ile duyuran 59 yaşındaki Mehmet İridağ, 40 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Tanık gösterdiği kadın sevgilisi çıktı, adliyede ortalık...

Kayseri Barosu'na üye bir avukatın duruşma öncesi darp edildiği boşanma davasında ilginç ayrıntıların yer aldığı ortaya çıktı. Ercan T. (44), eşinin açtığı davada, B. A. isimli bir kadını tanık olarak gösterdi.

Büyük Birlik Partisi'nde Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunu delege...

Büyük Birlik Partisi kurucusu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, partinin 11. Genel Kurulu'na delege olarak gösterilmemesi üzerine; "Delegelikten çok partinin savrulması, bugünlere gelmesi karşısında daha büyük kırgınlığım, kızgınlığım var" dedi.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "AYM'nin yapısı değişecek...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM üyesi Engin Yıldırım'ın yaptığı 'Işıklar' paylaşımıyla ilgili "Talihsiz bir paylaşımdı, keşke yapmasaydı, ona düşmezdi. AYM üyesi açıkça siyasete soyunmuş" ifadelerini kullandı. "AYM'nin yapısı değişecek mi?" sorusuna da cevap veren Erdoğan "İnşallah" dedi.

Son Dakika! Kadir Şeker, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Son Dakika! Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fransa'nın Türkiye düşmanlığı devam ediyor! Lise kitabından...

Fransa'da, 2020-2021 eğitim yılı için yardımcı kitap olarak hazırlanan eğitim materyalinde terör örgütü YPG/PKK propagandası yapıldı. Terör örgütü için "Devleti olmayan ulus: Kürtler" ifadesi kullanılan kitapta, YPG'yi simgeleyen paçavralar ve silahlı üniformalı teröristlerin fotoğrafı da yer alıyor

Keban'a atanan Müftü Zafer Güneş görevine başladı

Keban İlçe Müftüsü Abdullah Temizkan'ın Bitlis İl Müftü Yardımcılığına atanması ile boşalan Keban İlçe Müftülüğüne Tunceli İl Müftü Yardımcısı Zafer Güneş atandı.

Alman Hükümeti ülkede artan koronavirüs vakalarından endişe...

Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, hükümetin ülkede artan yeni tip koronavirüs vakalarından dolayı endişe duyduğunu söyledi. Bugün 1200 vaka açıklanan ülkede, vaka sayıları mayıs başından beri açıklanan en yüksek rakam oldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.