Şoke eden sözler AKP'li kadından geldi: Tayyip'i sevmeyen bu ülkede yaşamasın!

Sokak röportajında AKP'li bir kadının söyledikleri şoke etti. Kadın, "Ölen bayanlara ben acımıyorum. Örtünmüyor kadın, erkek taviz ediyor. Ondan sonra 'ay bana taciz etti, ay bana baktı.' Açma kardeşim oranı buranı. Kocasına sadık olsun, ölmesin!" dedi.

Şoke eden sözler AKP'li kadından geldi: Tayyip'i sevmeyen bu ülkede yaşamasın!


Sokak röportajında AKP'li olduğu öğrenilen bir kadının söyledikleri dinleyenleri şoke etti.

Kadının, "Bizim insanlarımız çok nankör. Herkesin arabası var, ne açlığı? Herkes tok. Herkes mis gibi geçiniyor. Yok simit 5 lira olmuş, yiyemiyormuş. Zıkkımın kökünü ye! Herkes lokantada, çarşıda pazarda dolaşıyor. Hala nankörlük. Daha ne istiyor bu insanlar Tayyip'ten ne istiyor? Adamın yakasını bıraksınlar ya. Madem bu ülkede yaşamak istemiyorlarsa Tayyip'ten memsun değillerse gitsinler başka yere." sözlerine diğer vatandaşlar "Ülke sizin mi? Tayyip'in babasının yeri mi burası? Her gün bir bayan ölüyor niye sesin çıkmıyor" diyerek tepki gösterdi.

AKP'li kadının "kadın cinayetleri"ne yönelik açıklaması ise duyanları şoke etti.
Kadın, "Ölmesin. Ölen bayanlara ben acımıyorum. Örtünmüyor kadın, erkek taciz ediyor. Ondan sonra 'ay bana taciz etti, ay bana baktı.' Açma kardeşim oranı buranı. Kocasına sadık olsun, ölmesin!" dedi.