Zaza TV TEST yayına başladı! Zazaca yayın yapan ilk medya kuruluşu

Türkiye’nin tarafsız, doğru habere ihtiyacının sürekli arttığı bir dönemde Sosyal medyadan uydu yayını ve yazılı medyada yerini alan Zazaların artık Zaza TV'si ve Zaza Gazetesi var.

Zaza TV TEST yayına başladı! Zazaca yayın yapan ilk medya kuruluşu


Türkiye’nin tarafsız, doğru habere ihtiyacının sürekli arttığı bir dönemde Sosyal medyadan uydu yayını ve yazılı medyada yerini alan Zazaların artık Zaza TV'si ve Zaza Gazetesi var. Zaza Medya Yönetim Kurulu Başkanı olan Zaza Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Bukan ''Yepyeni habercilik anlayışıyla yayınlarına start veren Zaza Medya; Tarafsız, doğru ve hızlı haberi Zaza Halkına ve Tüm Dünyaya verecek'' dedi.

ÖZGÜR VE İLKELİ HABER ZAZA TV'E..

Zaza Federasyonu Başkanı Murat Bukan gazetemize yaptığı açıklamada ''Zaza TV, bütün siyasi görüşlere saygılı, hiçbir fikrin, inancın, grubun karşısında veya yanında olmayan, herkese eşit mesafede duran bir anlayışla ve ‘Tarafsız, doğru ve hızlı haber’ mottosuyla hareket edecek. Özgür ve ilkeli habercilikten ödün vermeyecek.'' dedi

DENEYİMLİ DİNAMİK KADRO…

Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda Ulusal Basın Birliği Başkanı ve Son Havadis ile GünaydınTV Sahibi Ve Koordinatörü Gazeteci-Yazar Y.Deniz Barak’ın oturduğu Zaza TV’nin kadrosunda önemli, tecrübeli isimler yer alıyor.

Yayın hayatına start veren Zaza TV ve Zaza Gazetesi gerek Dijital Yayın gerekse uydu yayını yanı sıra yazılı medyada da yerini aldı.


İşte Zaza TV’yi izleyebileceğiniz platformlar:


Zaza TV Youtube canlı yayını linki: https://www.youtube.com/channel/UCTgmL-upXRFPrAJbKKxgn2Q

Dijital ve İP yayın üzerinden izlemek için: https://zazatv.tv/

Twitter  : https://twitter.com/ZazaTv7