3. Sayfa

Kalaşnikoflu çatışma: 1 çocuk ağır yaralandı

İstanbul'da iki grup arasında çıkan çatışmada, yoldan geçen 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk ameliyata alındı.

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

Otomobil su kanalına devrildi: 4 kişi yaşamını yitirdi

Denizli'de Hüseyin Güler yönetimindeki otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü

Lise öğrencileri için sınıf tekrarı geri döndü. 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak.

İBB’nin sanat sergisine soruşturma açtıran Alperenler Teşkilatı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Feshane’deki sergisine yönelik suç duyurusunda bulunan Yesevi Alperenler Teşkilatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Mican’ın suç sicili bir hayli kabarık çıktı. Mican’ın zamanında Neve Şalom Sinagogu’na saldırdığı için yargılanıp hapis cezası almış olduğu da ortaya çıktı.

Arnavutköy’de sağanak yağış: Evleri su bastı, yollar göle...

Arnavutköy’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü, evleri ve marketleri su bastı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'a Sağnak Bekleniyor! AKOM Uyardı..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre İstanbul’da bugün ve yarın sağanak geçişleri bekleniyor. Sağanak yağışa rağmen sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek.

İBB'nin kaçak bina yıkımına engel: İstanbul Valiliği'nden...

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Zeytinburnu'nda yeşil alan üzerinde kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle bir yapıyı yıkma girişiminin engellenmesiyle ilgili olarak, "Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan 3284 ada, 59 parsel sayılı bin 880,02 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 17 Haziran 2022...

Konak Belediye Başkanı Batur, Gençlerin Sorularını Yanıtladı:...

Konak Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Konak Gençlik Buluşması’nda soruları yanıtlayan Başkan Batur, “Türkiye bizim Türkiye’miz. Bu ülke bizim. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadan umutsuzluğa yer vermeden, bu ülkede üretmeye, çalışmaya devam etmemiz lazım. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeye, bu...

İstanbul'da Son 1 Haftada 2 Bin 127 Dilenci Yakalandı

İstanbul'da zorla dilendirilen çocuklara yönelik denetim gerçekleştirildi. İstanbul Valiliği koordinesinde 39 ilçede son 1 haftada yapılan denetimlerde bin 902'si yetişkin, 225'i ise çocuk olmak üzere toplam 2 bin 127 dilenci yakalandı.

Bekara ev vermeyenler yandı: 90 bin lira cezası var

TİHEK Başkanı Muharrem Kılıç, medeni hal nedeniyle bekara ev vermeyen kişilere karşı idari yaptırım uygulandığını belirterek, "Bu yılın değerleme oranına göre 90'ar bin TL para cezası verdik" dedi.

Market kamyonu yokuş aşağı kayarak 7 araca çarptı

Şişli'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan BİM kamyonu, yokuş aşağı seyir halindeyken diğer araçlara çarptı. Kazada ölen veya yaralanan olmazken 7 araç hasar gördü.

Meteoroloji uyardı, Aman dikkat: Çok kuvvetli geliyor

Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da mevsim normallerinin 2 ila 4 derece, diğer bölgelerimizde 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da su tasarrufu için önlem: Ücretsiz dağıtılacak

Barajlarda sular azalıyor, kuraklık tehlikesine karşı önlemler alınmaya başlandı. İstanbul'da tüketimi yüksek abonelerden başlayarak musluklara perlatör aparatı takılacak. İSKİ, kentte yaşanan kuraklığa karşı tüketimi yüksek abonelerden başlayarak musluklara su aparatı takılacağını duyurdu.

'Eyyam-ı bahur'da İstanbul nemden bunalacak

Türkiye, çarşamba gününden itibaren çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Çarşamba gününden itibaren 1 hafta boyunca eyyam-ı bahur sıcaklarının...

Mahkemeden Tevfik Göksu’ya kötü haber

Mahkeme, AKP'li Esenler Belediyesi'ne dava açan İBB'yi haklı buldu ve plan değişikliğine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.