Fotoğraf Galeri

Günaydın TV

Günaydın TV haberleri

Tarihte Kurulmuş Türk Devletleri

Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 yıldız, tarihte kurulmuş 16 büyük Türk devletini; güneş ise, Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor. Bu 16 devletin hakimiyet süreleri ve hakimiyet altında tuttukları yerler ise şöyledir:

Mersin Gezilecek Yerler

Şehir hakkında bilgiler; eski bilinen ismi ile İçel, Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Türkiye‘nin en büyük 11. şehridir. Mersin limanı bulunduğu coğrafi koşul sebebiyle ilçeye önemli bir ekonomik kaynak sağlamaktadır. Çok geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Mersin ili, görülmesi gereken tarih, kültür ve doğal güzellikler bakımından en...

Gaziantep Gezilecek Yerler

Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra müzelerinin sayısı ile dikkat çeken Gaziantep gezilecek yerler bakımından ziyaretçilerini oldukça tatmin ediyor. Dünyanın hala yaşanan en eski şehirlerinden biri olan “Gazi” unvanlı kentte geçireceğiniz tatil günlerinizi sizin için hazırladığımız gezilecek yerler listesindeki tarihi yapıları,...

Çanakkale Gezilecek Yerler

Çanakkale gezilecek yerler listesi ile şehrin merkezinde ve çevresinde görülmesi gereken en güzel yerlerden oluşan gezi listesi yer alıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.