Kalaşnikoflu çatışma: 1 çocuk ağır yaralandı

İstanbul'da iki grup arasında çıkan çatışmada, yoldan geçen 15 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk ameliyata alındı.

Kalaşnikoflu çatışma: 1 çocuk ağır yaralandı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

DHA'nın haberine göre, çatışma saat 15.00 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yaşandı. Otomobille seyir halinde olan 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Sokak sokak süren çatışmada şüpheliler otomobillerini bırakıp kaçtı. Çatışmada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.Yaralılardan birinin saldırıya karışan şüpheli, diğerinin ise sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. olduğu öğrenildi. Şüpheli hafif yaralanırken, ağır yaralı olan Büşra P.'nin ameliyata alındığı belirtildi.

Otomobillerde yapılan aramalarda kalaşnikof tipi uzun namlulu silahlar ve tabancalar ele geçirildi. Şüphelilerin silahından çıkan kurşunlar 2 eve, sokakta bulunan caminin çay ocağına ve park halindeki araçlara isabet etti.Olayı gören mahalle sakini Yusuf Açıkgöz, "İki otomobil 100 metre aşağıda birbirlerine sıktı. Bir an da elektrik patlaması gibi bir ses duyduk. Burada biraz kesildi sesler, 20 metre ileride tekrardan başladı ama bu sefer birilerine sıkarak değil de rastgele ateş ederek devam ettiler" dedi. (HABER MERKEZİ)