Futbol

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş

Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Milli Takım'ın EURO 2020 kamp programı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2020 kamp programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, milliler, 11 Haziran-11 Temmuz'da düzenlenecek şampiyona öncesi 17 Mayıs'ta Antalya'daki Regnum Carya Otel'de toplanacak. Ay yıldızlı ekip, Azerbaycan, Kuzey İrlanda ve Moldova ile hazırlık maçlarında karşı karşıya...

Süper Lig'de 35-39. hafta programları belli oldu

2020-2021 Sezonu Süper Lig 35, 36, 37, 38 ve 39. hafta müsabaka programları açıklandı.

BM'nin yıllardır uygulamadığı kararı Azerbaycan ordusu...

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 884 sayılı kararında Zengilan ve Horadiz şehirlerinin işgalden kurtarılması gerektiği vurgulanıyordu. BM'nin yıllardır uygulamadığı kararı Azerbaycan ordusu uyguladı ve iki kenti Ermenistan ordusunun işgalinden kurtardı.

''Merhaba Covid-19, ya sen beni yeneceksin, ya ben seni''...

Kayseri'de koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından, ''Merhaba Covid-19, ya sen beni yeneceksin, ya ben seni'' paylaşımı ile duyuran 59 yaşındaki Mehmet İridağ, 40 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Meclis'te bir ilk: Bahçeli, İYİ Parti'nin teklifine 'kabul'...

TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün 'Denizli'de Altınova Adıyla Bir İlçe Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi' için yapılan oylamada, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kabul yönünde el kaldırması üzerine MHP milletvekilleri de kabul oyu kullandı.

Falcao riski!

Ligin 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da sakatlığı bulunan Radamel Falcao'nun durumu henüz netleşmedi.

Galatasaray'ın önünü kestiler

Başakşehir-Galatasaray maçında hakemin Galatasaray'ın önünü kestiğini dile getirdi.

Sivasspor: 0 - Kayserispor: 2 MAÇ SONUCU

Yiğidolar bu sonucun ardından 53 puanda kalırken, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor ise 28 puana yükseldi.

Başakşehir: 1 - Galatasaray: 1 MAÇ SONUCU

52 puana yükselen Galatasaray'ın galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Öte yandan Başakşehir'de Visca 85. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Beşiktaş bu raporu bekliyor!

Beşiktaş'ın merakla beklenen denetleme raporu konusunda önemli bir yazı kaleme aldı.

Fenerbahçe, Gherardini’nin sözleşmesini uzattı

Bu anlaşmanın Kulübümüz ve Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini için hayırlı olmasını diliyoruz."

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.