Kolonu kestiler, Ruhsatı Aldılar?

Maslak 1453,te faaliyet gösteren bir eğlence mekanının, 6 adet kolonunun kesildiği ve buna rağmen Sarıyer belediyesi tarafından işletme ruhsatının verildiği öne sürüldü.

Kolonu kestiler, Ruhsatı Aldılar?

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.                                                                          Derbent Mahallesin,de 50 metre kare büyüklüğünde,ki Bir dükkânda berberlik yapan bazı esnafların belediye,den yeni ruhsat almazken, iddiaların odağındaki eğlence mekanının ruhsat almasına Sarıyer halkı çok sert tepki gösterdi.İDDİAYA GÖRE ,BİR EĞLENCE MEKANI,NIN KOLONLARI KESİLDİ.

    Ardından, da Sarıyer belediyesi bu mekâna işletme Ruhsatı verdi.Olaya tepkiler çığ gibi büyürken.  Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, Konuyla ilgili şunları söyledi.Bu konu Sarıyer Belediyesi,nin ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor İlgili Makamların bunu araştırması, bir ihmal var ise, bunun cezalandırılması gerekiyor dedi. Sarıyer Belediye  Başkanı Seçildiğinde o işletmenin Ruhsatını iptal edeceğini. Akabin,de sorumlular hakkında yasal işlem başlatacağım dedi.(HABER EMİN TANŞU