Gündem

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 1 işçi yaşamını yitirdi

Zonguldak’ta özel bir maden şirketi tarafından işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçiden 1’i sağ olarak çıkartıldı. Diğer işçinin cansız bedeni ise 5 saat sonra çıkartılabildi.

Kolonu kestiler, Ruhsatı Aldılar?

Maslak 1453,te faaliyet gösteren bir eğlence mekanının, 6 adet kolonunun kesildiği ve buna rağmen Sarıyer belediyesi tarafından işletme ruhsatının verildiği öne sürüldü.

Irak'ta bir asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde teröristlerce yapılan taciz ateşinde Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, iki askerin yaralandığını açıkladı.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "affını istediğini" duyurdu.Erkan sosyal medyadan açıklama yaptı. Erkan, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum" dedi.

Can Atalay kararının iptali için yeniden AYM’ye başvurulacak

Cezaevindeki Can Atalay’ın avukatları, milletvekilliğinin düşürülmesi kararının iptali için Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) başvuracak.

CHP'nin İzmir adayı belli oldu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Merakla beklenen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli’nin kızı ise Çeşme'den aday oldu.

İş insanı Fehmi Öztürk: Soylu ve İçten beni öldürttürecek

İş insanı Fehmi Öztürk, "Can güvenliğim tehlikede! Süleyman Soylu ve Cuma İçten beni öldürttürecek, adalet Bakanı’na ve İçişleri Bakanı’na çağrıda bulunuyorum, vakit geç olmadan önlem alın lütfen" açıklaması yaptı.

Yerlikaya duyurdu: İki katil zanlısı da yakalandı, Biri...

İçişleri Bakanı Yerlikaya Sarıyer'deki kilise saldırısına ilişkin 2 katil zanlısının yakalandığını duyurdu, biri Tacikistan biri Rusya uyruklu zanlıların IŞİD'li olduğunu değerlendiklerini söyledi.

Hasan Dalkıran, CHP Esenler Belediye Başkanı adaylığını...

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. İlçenin refahı ve mutluluğu için çıktığı bu yolda Dalkıran, Esenler’ in sorunlarına çözüm bulmayı ve ilçeyi daha iyi bir yönetimle buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Açlık sınırı yeni asgari ücreti geçti! Birleşik Kamu-İş'ten...

Mutfak enflasyonundaki ciddi artış ve yeni yılda her kaleme yapılan zamlar hayat pahalılığını katlarken, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'nun ocak ayı Açlık-Yoksulluk Araştırması’na göre; dört kişilik bir ailenin açlık sırını ocak ayında 17 bin 442 liraya kadar yükseldi. Yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 lirayı buldu.

İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Yerel seçimlere değinen Akşener, partisinin İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı. Akşener, ayrıca partisinin Balıkesir adayının Turhan Çömez, Sincan adayının ise Fatih Koca olduğunu bildirdi.

Gözler Meclis'te: Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli, beklentilerin çok altında kalan yüzde 5 ek zammın ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. TBMM Genel Kurulu, yarın başlayacak çalışmalarla en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesine, SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına yüzde 5 ilave edilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren çalışma hayatıyla...

Emekliye ek zam teklifi Meclis Komisyonu'nda kabul edildi

En düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Ümit Özdağ, partisinin İstanbul adayını açıkladı

Zafer Partisi'nin yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

MSB duyurdu | Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker...

SON DAKİKA HABERİ: Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, sızmaya çalışan teröristlerden 15'inin etkisiz hale getirildiğini, bölgedeki operasyonların...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.