Yurt

Van'ın 7 köyünde yüzlerce öğrenci servis olmadığı için...

Van'ın Başkale ilçesine bağlı 7 köyde yaşayan öğrencilerin servis yokluğu nedeniyle okula gidemediği bildirildi.

CHP İzmir İl Kongresinde “liste” kavgası

İl başkanını seçmek için sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü seçiminde blok listeli seçim yapılması için öneri sunulması sonrası büyük gerginlik yaşandı. Olay sırasında birçok partili de birbiriyle yumruk yumruğa kavga etti.

Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 7 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Ordu’da katliam gibi kaza: Biri hamile 3 kişi hayatını...

Ordu'da katliam gibi bir kaza yaşandı. Dereye yuvarlanan otomobildeki biri hamile 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Sinop'lu arıcı yayık kovasından 'Balsavar' makinesini icat...

Sinop’ta arıcılık yapan bir vatandaş, petekleri süzmek için “balsavar” adını verdiği bir mekanizma geliştirdi. Arıcı, geliştirdiği balsavar ile petekleri kısa sürede süzüyor.

Kayaşehir metrosunu su bastı

İstanbul’da bazı bölgelerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kayaşehir metrosunu da su bastı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Tunceli (DERSİM) Hozat'ta Kültür Merkezi Projesi Tamamlanıyor

Dersim'in(Tunceli) Hozat ilçesinde çevre illerin de yararlanabileceği Kültür Merkezi Projesi'nin tamamlanması için gün sayılıyor. Proje kapsamında sinema salonlarından toplantı ve konferans salonlarına kadar birçok ihtiyaca cevap verebilecek alanlar yer alacak.

Bir Ovacık komedisi: Oyuna Geldik! Senaryoyu CHP’li başkan...

Tunceli’nin Ovacık ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün senaryosunu yazdığı, Kazım Öz’ün yönetmenliğini yaptığı ‘Oyuna Geldik’ isimli komedi filminin çekimleri Ovacık'ta başladı. Başrolünü oyuncu İlyas Salman'ın üslendiği filmde Pertek, Ovacık ve Pülümür belediye başkanları da rol alacak. Filmden elde edilecek gelir, ilçede...

SİNDER 2. yılını kutladı

Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) 2’inci yılını düzenlenen yemek programı ile kutladı.

Çanakkale’deki yangına havadan ve karadan müdahale

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kızılkeçili Köyü yakınlarında çıkan orman yangınının söndürme çalışmalarına gece saatlerinde de havadan ve karadan müdahaleyle devam ediliyor.

Antalya Art Arda Sallandı!

Kandilli Rasathanesi, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından yine Korkuteli'nde 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Niğde'de 'Çocuk Gelin' Skandalı: Pardon, Siz Hiç 15 Yaşında...

Niğde'de zorla evlendirildiği iddia edilen bir kız çocuğunun, sosyal medya hesabından yaptığı, "Pardon, siz hiç 15 yaşında evlendiniz mi?" paylaşımı yankı uyandırdı. Olayın ardından valilik ve bakanlıktan açıklama gelirken çocuk hakkında 'bakım tedbir kararı' alınarak bakanlık kuruluşuna yerleştirildiği duyuruldu.

Sivas Katliamı'nda Hayatını Kaybedenler Anıldı

Sivas Katliamı'nın 30. yıl dönümünde Sivas’ta; Madımak Oteli’nin bulunduğu yere kadar “Şeriata karşı laiklik, zulme karşı adalet" sloganı ile yürüyüş yapıldı. Madımak Oteli’nin bulunduğu Bilim ve Kültür Merkezi önüne karanfiller bırakıldı, katledilenler anıldı.

Derin dondurucuda 4 ceset bulunmuştu: Cinayetin nedeni...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada katil zanlısının Çeşme'de yakalandığı aktarıldı. Katil, cinayeti 'kıskançlık' nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Üniversite sınavı gözetmensiz yapıldı

Amasya merkez ve Merzifon’da 16-17 Haziran’da üniversite adayları için yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarında sınav salonlarında gözetmen görevlendirilmediği iddia edildi.

Kiracı, ev sahibini pompalı tüfekle öldürdü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde çıkan tartışma sonrası kiracısı tarafından pompalı tüfekle vurulan ev sahibi hayatını kaybetti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.