Dünya

Fidan'dan ABD-İran çatışması açıklaması: Durum iyi değil

Dışişleri Bakanı Fidan:"(ABD ile İran'ın kontrollü çatışması) Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz."

Hamas'tan "Aksa Tufanı Raporu": O gün sivilleri hedef almadık

Hamas, 7 Ekim 2023'te düzenlenen "Aksa Tufanı"na ilişkin bir rapor yayımladı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi: Bu alçakça saldırının karşılığı...

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran’da düzenlenen saldırının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bir kez daha İran karşıtı caniler, terör ve karanlık odaklar, terörizmle yapılan savaşın kahramanı olan General Kasım Süleymani'nin anma merasiminde canice, insanlık dışı bir şekilde cinayet işledi” dedi.

Hamas: İsrail, Gazze'de yarattığı bataklığa gittikçe daha...

İsrailli rehinelerin İsrail ordusu tarafından öldürülmesine ilişkin konuşan Hamdan, "Bu, Gazze'de kendi oluşturdukları bataklığa gittikçe daha çok saplandığını gösteriyor" dedi.

Gündeme bomba gibi düşen Hamas itiraf: Zafer çok uzak

Gazze savaşının 68'inci gününde İsrail’den itiraf gibi bir haber geldi. Başta Netanyahu olmak üzere İsrailli yetkililerin zaferin yakın olduğu yönündeki açıklamalarını hatırlatan Jerusalem Post, ülkenin gündemine birinci sıradan giriş yapan bir haber yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis'ten ortak açıklama:...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Atina'da açıklamalarda bulundu.

Gazze'de son durum: 'İsrail ordusu, güneyi işgal etmeye...

New York Times, uydu görüntülerine atıfla, İsrail'in Gazze'nin güneyini işgal etmeye başladığını aktardı. Görgü tanıkları, İsrail'in sivillerden sığınmasını istediği yerlere de saldırdığını söyledi.

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Pentagon duyurdu! Kızıldeniz'de ABD savaş gemisi vuruldu.

Son dakika haberi... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD Donanmasına ait USS Carney destroyerinin ve çok sayıda ticari gemiye Kızıldeniz’de saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırının kim veya kimler tarafından düzenlendiğine dair bilgi verilmedi.

İsrail mülteci kampını vurdu: En az 100 kişi öldü

İsrail, 6 günlük ateşkes anlaşmasının ardından saldırılarını hızlandırdı. Filistin'in resmi ajansı WAFA'nın aktardığına göre İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 100'den fazla kişi hayatını kaybetti.

Gazze'de bir haftadır devam geçici ateşkes sona erdi: İsrail,...

Gazze'deki geçici ateşkes bir kez daha uzatılmadı. İsrail, Gazze Şeridi'nden atılan bir roketin imha edildiğini, Hamas'a yakın basın kuruluşları ise Gazze Şeridi'nin kuzeyinde patlama sesleri duyulduğunu bildirdi.

Fidan: Bu sorunu çözmezsek ağır bir radikalizm hepimize...

Fidan, 'Temas Grubu'yla birlikte Guterres ile İsrail-Filistin'i görüştü: Güvenlik Konseyi yine başarısız oldu. Sorunu çözmezsek adaletsizlikten beslenen ağır radikalizm hepimize musallat olacak.

Hamas'tan Elon Musk'a 'Gazze' daveti: İsrail'n yarattığı...

Hamas liderlerinden Usame Hamdan, İsrail'i ziyaret ederek Binyamin Netantahu ile bir araya gelen Elon Musk'ı Gazze'ye çağırdı.

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum......

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Gazze'deki dört günlük geçici ateşkesin iki gün daha uzatılması için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Katar: Gazze'de geçici ateşkes yarın sabah başlayacak

Katar, İsrail ile Hamas arasındaki 'geçici' ateşkesin yürürlüğe gireceği saati açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, insani aranın yarın sabah TSİ ile 8'de yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Esir takası ertelendi: İsrail, gece boyunca Gazze'ye bomba...

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar 48. gününde de devam ederken İsrail, gece boyunca Gazze Şeridi'nin birçok bölgesinde sivil yerleşim yerlerini bombaladı. Öte yandan İsrail, Hamas ile çatışmalara insani ara verilmesi kapsamında bugün uygulamaya gireceği belirtilen esir takası sürecinin cuma gününden önce başlamayacağını...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.