Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce sivil öldürüldü! Katilin hedefi Filistinsiz Gazze

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri öldürerek açıkça Filistinsiz Gazze oluşturmaya çalışıyor. 24 saatte 700 kişiyi öldüren soykırımcı İsrail, Cibaliye Mülteci Kampı’nı bir kez daha hedef aldı.

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce sivil öldürüldü! Katilin hedefi Filistinsiz Gazze

Soykırımcı İsrail yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'de 7 Ekim'den itibaren dünyanın gözü önünde onlarca savaş suçu işledi. Terör devleti, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 15 binden fazla Filistinliyi katletti.

KATİL İSRAİL ATEŞKES İHLALİ YAPTI

Dünyanın gözün önünde katliam yapan İsrail yapılan ateşkes anlaşmasına rağmen Gazze'de ve Batı Şeria'da başta çocuklar olmak üzere Filistinlileri hedef almaya devam etti.Sözde ateşkes kapsamında Filistinli esirleri Hamas'a teslim eden işgalci İsrail diğer yandan Batı Şeria'daki tutuklama kampanyası ile bıraktığı kadar Filistinliyi hapishanelere hapsediyor.Geçtiğimiz gün ABD'den gelen "Kalıcı ateşkese karşıyız" açıklamasından destek alan soykırım ordusu cuma sabah saatlerinden itibaren Gazze'yi yeniden vurmaya başladı.(HABER MERKEZİ)