Etiket: ''devam''

Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili projelerini...

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, eğitim, kültür, sanat, spor vb. alanlarda vaatlerini duyurdu. Vergili, seçime az bir süre kalmışken 50’yi aşkın projesini kamuoyuna açıkladı

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Gazze'de bir haftadır devam geçici ateşkes sona erdi: İsrail,...

Gazze'deki geçici ateşkes bir kez daha uzatılmadı. İsrail, Gazze Şeridi'nden atılan bir roketin imha edildiğini, Hamas'a yakın basın kuruluşları ise Gazze Şeridi'nin kuzeyinde patlama sesleri duyulduğunu bildirdi.

Çatışmalarda 35. gün: İsrail, hastaneleri vurmaya devam...

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar 35. gününde de devam ederken İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını havadan ve karadan aralıksız sürdürüyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'na göre, 4 bin 412'si çocuk olmak üzere 10 bin 812 Filistinli öldürüldü. İsrail ise, 352’si asker 1400'den...

İsrail saldırılarının gece boyu devam ettiği Gazze'de onlarca...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları gece boyunca devam ederken onlarca kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan yakıt sıkıntısının sürdüğü kentte hastaneler kritik noktaya geliyor.

Akşener Anıtkabir'de: 'Dik durmaya devam edeceğiz'

İYİ Parti’nin 6’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Genel Başkan Meral Akşener, partililerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Kağıthane Devlet Hastanesi, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kağıthane Devlet Hastanemiz, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemize taşınarak hizmete devam edecektir" dedi.

AKP, İstanbulluları cezalandırmaya devam ediyor.. Yine...

İBB'nin UKOME'ye getirdiği taksi teklifi AKP'nin atadığı bürokratlar tarafından 12. kez reddedildi.

Metro ve Marmaray seferleri uzatıldı: Sabaha kadar devam...

Metro ve Marmaray İstanbul, yoğun kar yağışı nedeniyle seferlerin sabaha kadar uzatıldığını duyurdu.

Beşiktaş son dakikada yıkıldı, lider Trabzonspor yoluna...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'a konuk olan lider Trabzonspor, 90+5'te bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bir yüzükle başlayan yolculuk, şatafatlı salonlarda ve...

İktidarı “israf olmakla” eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “12 Eylül rejimini eleştirirken hep şunu söylerdik, ‘Biz devlete gelip, devletin imkanlarını kullanmayacağız.’ Bugün herhangi bir uçakta, otobüste bir devlet yetkilisini görüyor musunuz? Herkes devlet imkanlarıyla hemhal; en iyi arabalarda, en lüks...

Şişli Belediyesi, komşularına verdiği desteğe Ramazan ayında...

Hak temelli ve toplumcu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Şişli Belediyesi, Ramazan ayını ihtiyaç sahibi komşularına verdiği desteklerle karşıladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.