Kullanıcı Sözleşmesi

HALKA TERCÜMAN GAZETESİ.. (halkatercumangazetesi.com) olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda, BARAK BASIN YAYIN GRUP Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. halkatercumangazetesi.com çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, Barak Basın Yayın Grubu tarafından işletilmekte olan www.halkatercumangazetesi.com internet sitesi ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “halkatercumangazetesi.com” olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında halkatercumangazetesi.com üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından halkatercumangazetesi.com ile paylaşılan veya BARAK BASIN YAYIN GRUP’un Veri Sahibi’nin halkatercumangazetesi.com'u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.