AKP'li Ağrı Belediyesi'nin halk ekmek büfelerinde satış durdu

Ağrı Belediyesi, 10 gündür halk ekmek satışlarını durdurdu. Ağrı Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Savcı Sayan “Türkiye’nin en ucuz ekmeğini satıyoruz” diyerek propaganda yapıyordu.

AKP'li Ağrı Belediyesi'nin halk ekmek büfelerinde satış durdu

Savcı Sayan 'Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satıyoruz' demişti: Fırına  borcunu ödememiş
“Türkiye’nin en ucuz ekmeğini satıyoruz” diyerek propagandasını yapan AKP’li Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan, bayramdan sonra halk ekmek büfelerindeki satışları durdurdu.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre 10 gündür hiçbir halk ekmek büfesinde ekmek satılmazken, duruma dair hiçbir açıklama ise yapılmıyor.

BORÇ ÖDENMEMİŞ

Alınan bilgilere göre belediyenin, halk ekmek üreten fırına borcunu ödemediği için üretimin durduğu ifade edildi.

"İŞİ BELEDİYECİLİK DEĞİL TROLLÜK"

HDP Ağrı İl Eşbaşkanı Cemal Akar, “Savcı Sayan hemen her gün, belediyeci olduğunu unutup genel siyasete dahil oluyor ve bir trol gibi herkese saldırıyor. Yönetimi boyunca Ağrı’da taş üzerine taş koymamış bu zatın tek işi algı yaratmak. Günlerdir kentte halk ekmek çalışmıyor ve ekmek satışı yapılmıyor. Ramazan ayında dağıtacağını söylediği 2 kilo eti yüzünü gözüne bulaştıran bu zat, bayramda ise ‘şekerimizi çaldılar’ diyerek nasıl bir ahlaki çöküntü içerisinde olduğunu gösterdi. AKP ve Soylu’nun elemanı olan bu zat kenti artık yönetemez durumdadır” dedi.