Burası İstanbul... Sahile akın ettiler, adım atacak yer kalmadı: 'Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış'

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın 3. gününü denize girerek değerlendirmek isteyenler Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı'na akın etti. Plajdaki yoğunluk havadan da görüntülendi. Plajdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş, "Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış. Hiç güzel geçmiyor burası, eğlenmiyorum" şeklinde konuştu.

Burası İstanbul... Sahile akın ettiler, adım atacak yer kalmadı: 'Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış'


Küçükçekmece Menekşe Plajı'nda Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde yoğunluk yaşandı. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile gelip hem piknik yaptı hem de denize girdi. Plajda yaşanan yoğunluk ise, havadan görüntülendi.

dha-2c16aa376d053eeb7831bd9184fd7b74-7.jpg

"ÇOK KALABALIK"

Arkadaşlarıyla birlikte plaja gelen Erhan Bahşi kalabalıktan şikayet ederek, "Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış. Hiç güzel geçmiyor burası, eğlenmiyorum" dedi.

dha-2c16aa376d053eeb7831bd9184fd7b74-2.jpg

Plajdaki bir başka vatandaş, "Bayram güzel geçiyor eğleniyoruz arkadaşlarla. Güneş plajına gittik. 'Kapalı' dediler. Sonra buraya gelelim dedik arkadaşlarla. Kalabalık değil fazla " dedi.

Başka bir kişi ise, "Bugün çok güzel. Çok mutlu anlarım geçti. Yüzmeyi bilmiyordum yüzmeyi öğrendim bugün. Kalabalık aşırı derecede ama bir yandan da çok zevkli " dedi.

Plaja gelen başka bir vatandaş da, "Çok kalabalık bir de çok yosunlu" şeklinde konuştu.

Plajdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş ise, "Kalabalık ve yosunlu. Belediyenin Florya tesisleri vardı kapalı olduğu için buraya geldik " dedi.

2.jpg

Plajın çok kalabalık olduğunu belirten bir başka kişi ise, "İğne atsan yere düşmez. Şu an buradan ayrılayım 1 saat sonra burayı ancak bulurum. O da zabıtalar eşliğinde" diye konuştu.