Etiket: Akşener

Akşener: Bu bir devlet krizi, Erdoğan’ın aklını başına...

Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi tarafından verilen kararı tanımamasının yankuları sürüyor. Yaşananları 'devlet krizi' olarak nitelendiren ve Erdoğan'ın Yargıtay'dan yana tavır almasına tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Kendisinin ve ona bu konuda akıl verenlerin aklını başına alması lazım" dedi.

Akşener Anıtkabir'de: 'Dik durmaya devam edeceğiz'

İYİ Parti’nin 6’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Genel Başkan Meral Akşener, partililerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Akşener : Erdoğan’ı 14 Mayıs gecesi uğurlayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı İftar Yemeği’nde konuştu. Akşener, 'Sayın Erdoğan’ı inşallah 14 Mayıs gecesi saygıyla uğurlayacağız ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu da alkışla yerine oturtacağız' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan partisine Akşener talimatı

Muharrem Sarıkaya'nın aktardığı kulis bilgilerine göre İYİ Parti’den gelen talep ve yaklaşımlar öncelikli olacak.

Meral Akşener, Erdoğan'la gizlice görüştü mü?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizlice görüştüğü iddiasına canlı yayında yanıt verdi.

SGK önündeki EYT kuyruğunda izdiham çıktı

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesinin ardından başvurular devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu binaları önündeki yoğunluk bugün de sürdü. İstanbul Esenyurt'taki SGK binası önünde çıkan izdihama polis müdahale etti.

Akşener: Üniversitelerin kapatılması kesinlikle yanlıştır

Depremin vurduğu kentlerden Gaziantep’te konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler nedeniyle üniversitelerin kapatılmasını eleştirerek, “Üniversitelerin süresiz bir şekilde kapatılması kesinlikle yanlıştır, kesinlikle bundan dönülmelidir” dedi. Akşener, deprem bölgesi dışında diğer...

İYİ Parti lideri Akşener: Birinci parti çıkacağız ve başbakan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Muğla 3. Olağan Kongresi’nde konuştu. Başbakanlık vurgusu yapan Akşener, "Ne için başbakanlığa aday olduğumu anladınız mı? Sizden istediğim şudur: Birinci parti çıkacağız ve ben de başbakan olacağım" dedi.

Akşener: Saray görünümlü kumarhanenizi başınıza yıkmaya...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifak davetine cevap vererek “Bizden dahil olmamızı istedikleri masa budur. Bu masa 20 yıldır bizim gözümüzde aynı masadır. Heveslenenler için üzgünüm, bizim o masaya oturmaya hiçbir niyetimiz yoktur....

Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret...

İstanbul'da bir dizi programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki başkanlık binasında ziyaret etti.

Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret...

İstanbul'da bir dizi programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki başkanlık binasında ziyaret etti.

Meral Akşener Şişli’de vatandaşlarla dertleşti. İlaç bulmakta...

İYİ Parti Genel Başkanı memleket ziyaretleri kapsamında bugün İstanbul’daydı. Şişli’de halk ve esnafla bir araya gelen Akşener mahşeri bir kalabalıkla karşılandı.

Meral Akşener, İYİ Partililerin saldırıya uğradığı Esenyurt'ta...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Tanıtım Karavanı'na saldırı düzenlenen Esenyurt’ta meydan okudu. Akşener'in yanında saldırıya uğrayan İYİ Partililer ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu vardı. Akşener, elini bağrına vura vura, "Haramiler, buradayım burada... Buyurun, buyurun... Bu harami düzen elbette...

Akşener, Bandırma'da: Türkiye'nin çözülemeyecek problemi...

Esnaf ziyareti için Bandırma'ya giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye’nin çözülemeyecek problemi yok. Birlikte el ele verip bu karanlık düzeni değiştireceğiz ve seçmenin velinimet olduğunu göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Akşener: AK Partili dayısı olan genç 58 puanla atanıyor,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Salihli ilçesinde yaptığı açıklamada "AK Partili dayısı olan gencin 58 puanla ballı maaşla atandığını görüyorsun. Haram olsun. El ele vereceğiz ve bu harami düzeni birlikte yıkacağız" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener esnafın kurtuluş reçetesini...

İYİ Parti lideri Meral Akşener Memleket Gezileri kapsamında Karabük'teydi. Esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Akşener sonrasında yaptığı konuşmada esnafın kurtuluş reçetesini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.