Etiket: ardından

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Merdan Yanardağ'ın gözaltına alınmasının ardından İletişim...

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamaları gerekçe göstererek gözaltına alınmıştı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Altun, "Ortak düşmanı meşrulaştırmaya çalışmak, gazetecilik değil, terör koalisyonuna hizmet...

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

CHP kararının ardından Sarıgül'den HDP çıkışı

CHP listelerinden milletvekili adayı olan TDP lideri Mustafa Sarıgül, "6-7 milyon oy almış bir siyasi parti olan HDP’yi siyasi sistemden dışlamaya çalışmak doğru bir davranış değildir. HDP üzerinden Sayın Kılıçdaroğlu’na yüklenenlere soruyorum; Kürt kökenli seçmen, size oy verirse sorun olmuyor da başka partiye, başka adaya oy verirse...

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz TFF'nin kararının hemen...

TFF’nin Sivasspor - Galatasaray maçının 50. dakikasında yaşanan tartışmalı pozisyonunun VAR kayıtlarını yayınlamasının ardından gözler Sivasspor’a çevrildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz Yeniçağ’a konuştu.

İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından Şişhane'de silah...

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Şişhane'de silahların patladığı, polisin bir kişiyi vurduğu iddia ediliyor.

Listelerin Suriyeli dolmasına tepkilerin ardından Nüfus...

Listelerin Suriyeli dolmasına tepkilerin ardından Nüfus müdürlüklerinden tabelalara kodlama ayarı

Kadıköy’ün ardından Maltepe Belediyesi’ne de operasyon

İstanbul’da mali suçlarla mücadele polisi Kadıköy Belediyesi’nin ardından CHP’li Maltepe Belediyesi’nde de ‘rüşvet operasyonu‘ başlattı.

Pınar'ı canice katleden katilin pişkin ifadeleri şoke etti

Muğla'da önce canice öldürülen ardından da cesedi varilde yakılan Pınar G.'nin katilinin mahkemedeki pişkin ifadeleri tepki çekti.

Sedat Peker'in '4.9 ton kokain' iddialarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan...

Sedat Peker dün Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda uyuşturucu trafiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarına değindi.

EURO 2020 finalinin ardından Saka, Sancho ve Rashford'a...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) finalinde İngiltere'nin İtalya'ya mağlubiyetinde Bukayo Saka, Marcus Rashford ve Jadon Sancho penaltıları kaçırdıktan sonra sosyal medyada ırkçı saldırıların hedefi oldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.