Etiket: Bakanlık

Ankara-Sivas hattındaki tehlikeyi bakanlık reddetmişti:...

“Raylar oturmadığı için kaza riski var” uyarılarına karşın iktidarın seçim öncesinde aceleyle açtığı yüksek hızlı trenin Ankara-Sivas hattında faciayı kılavuz tren engelledi.

Erdoğan 'mülakatı kaldıracağız' dedi, aynı gün Bakanlık...

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken adaylar ve siyasi partiler vaatlerini açıklamaya başladı. 21 yıldır iktidarda olan AKP kendi getirdiği 'mülakatı' kaldırma vaadinde bulundu. Ancak aynı gün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeni bir mülakat getirildiği ortaya çıktı.

Bakanlık devreye aldı: Aylık 8 bin lira destek verilecek

Çalışma Bakanlığı, nitelikli yeni bir istihdam modeli devreye aldı. Buna göre 'Üretim Sürecine Katılım Programı' kapsamında eğitim durumuna göre her bir istihdam için aylık 7 bin 603 lira ile 8 bin 294 lira destek sağlanacak.

Maskeler ne zaman çıkacak? Bakanlık tarih verdi

Sağlık Bakanlığı yetkilileri pandeminin seyriyle ilgili öngörülerini anlattı. Yetkililer, "Yeni varyant çıkmazsa yazın maskeye veda edebiliriz" ifadelerini kullandı.

İBB'nin KYK yurdu için yaptığı internet yardımına bakanlık...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, dün Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda öğrencilerin yaptığı eylem sonrasında İBB'nin yurt önüne kurduğu internet aracını bakanlığın kaldırmak istediğini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.