Etiket: belli

Son dakika! Merkez Bankası'nın yeni başkanı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla TCMB Başkanlığı'na Fatih Karahan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

CHP'nin İzmir adayı belli oldu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Merakla beklenen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli’nin kızı ise Çeşme'den aday oldu.

Yeni MYK belli oldu: CHP'de 'Gölge Kabine' dönemi

Partinin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi'nde yeni dönemin MYK üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK'de, 17 isim "Gölge...

Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in cezası belli oldu

Thodex'in kurucusu Fatih Özer, yargılandığı davada savunmasını yaptı. Özer, hakkında 40 bin 462 yıl hapis cezası istendi. Özer, savunmasında Thodex'in bir suç örgütü değil bir şirket olduğunu iddia etti. Özer, savunmasını Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor' türküsüyle bitirdi. Özer, 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis...

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Menzil Cemaati'nin müşterileri belli oldu: Bakanlıklar,...

Menzil Cemaati’ne ait Ser Organizasyon Şirketi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı’nın kendilerinin “müşterisi” olduğunu açıkladı.

CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu! Sürpriz isimler...

CHP'de istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri son kez sabah saatlerinde toplandı. CHP'nin yeni MYK'sı da belli oldu. İşte CHP'nin MYK'sında yer alan isimler...

Vergi affı paketine ilişkin detaylar belli oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren Meclis'in çalışmalara yeniden başlamasıyla vergi affı konusu da tekrar gündeme geldi.

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı belli...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memur ve emekli maaş farklarının ne zaman ödeneceğini açıkladı.

Yunanistan'ın arkasındaki Arap ülkesi belli oldu! 'Türkiye'ye...

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Türkiye'ye ilişkin verdiği röportajda gözden kaçan bir detayı kamuoyu ile paylaştı. Demir, röportajda Dendias'ın kendilerine bir Arap ülkesinin destek verdiğini belirterek o ülkenin ismini açıkladığını belirtti.

Emekli maaşına 2023'te yapılması beklenen zam belli oldu

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği açıklama geldi. İşte SSK ve Bağ-Kur emeklisinin açıklanan enflasyon rakamları sonra alması beklenen zam..

Taksim saldırganının kimliği belli oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim İstiklal Caddesi'nde, 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğini açıkladı.

AKP ve MHP'nin bir önceki seçime göre ne kadar oy kaybettiği...

Hbs Araştırma Şirketi, yaptıkları anketlere göre bir analiz yayınladı. Buna göre, AKP'nin oy oranı yüzde 30'un altında bulunurken, MHP ise önceki seçime göre yüzde 40 oy kaybetti.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara sicil affı geliyor....

Kredi ve kredi kartı borçlarına sicil affı getirilmesi gündeme geldi. Torba yasayla yapılacak olan düzenleme, 2009'dan beri yapılmış en kapsamlı düzenleme olacak.

İşsizlik rakamları belli oldu

TÜİK'e göre, temmuzda dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 113 bin kişi azalarak 3 milyon 445 bin kişi oldu. Geniş tanımlı işsizlik ise bir önceki aya göre yüzde 2 artarak yüzde 22,5 oldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.