Etiket: CHP'li

Bir Ovacık komedisi: Oyuna Geldik! Senaryoyu CHP’li başkan...

Tunceli’nin Ovacık ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün senaryosunu yazdığı, Kazım Öz’ün yönetmenliğini yaptığı ‘Oyuna Geldik’ isimli komedi filminin çekimleri Ovacık'ta başladı. Başrolünü oyuncu İlyas Salman'ın üslendiği filmde Pertek, Ovacık ve Pülümür belediye başkanları da rol alacak. Filmden elde edilecek gelir, ilçede...

Kılıçdaroğlu'nun Talimatıyla Hazırlanan 'Gizli' Rapor..

CHP'li Aykut Erdoğdu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden istediği "hasar tespit raporunu" paylaştı. Normal şartlarda bu çalışmayı kamuoyu ile paylaşmayı düşünmediklerini belirten Erdoğdu'nun paylaştığı raporda ürkütücü sonuçlar var.

CHP'li Özgür Özel'den Bakan Soylu hakkında çok ağır iddialar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok ağır iddiaları gündeme taşıdı.

CHP'li vekiller İçişleri Bakanlığı önüne gidecek

CHP'li Muharrem Erkek, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün görevden alınmasına tepki gösterdi: "Tüm milletvekillerimiz ile birlikte en kısa zamanda İçişleri Bakanlığı’na gideceğiz."

Erdoğan 'SADAT ile alakam yok' dedi, CHP'li Tuncay Özkan...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın SADAT yöneticileriyle bir ilişkisinin olmadığı yönündeki açıklamalarına; “Sözlerini inkar etmesine alıştık da imzasını inkar etmesi ilk oluyor! Erdoğan, kendi imzasıyla kurucusunu Saray'a danışman yaptığı Sadat'la ‘alakam yok’...

Meclis'te FETÖ tartışması: CHP'li Özkoç'tan AKP'li Akbaşoğlu'na...

TBMM Genel Kurulu’nda “FETÖ” tartışması çıktı. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "FETÖ'cülerin partnerleri, AKP'yi FETÖ'cü olmakla suçlayanlardır” dedi. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Biz suçluyoruz, FETÖ'yü getiren kim?” diye sordu. Akbaşoğlu, “Biz FETÖ diyoruz, CHP’den HDP’den ses çıkıyor… FETÖ’cü liderlerle...

Polis teknenin yanaşmasına izin vermeyince CHP'li Başkan...

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi taşıyan teknenin 1 Mayıs kutlama alanı olan Maltepe'deki iskeleye yanaşmasına polis engel oldu. Tekne yaklaşık 1 saat süreyle denizde bekledi. Bu durumu protesto eden CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, denize atladı ve yüzerek kıyıya ulaştı.

CHP'li belediyelerden ''toplu ulaşıma zam'' açıklaması

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının yaptığı ortak açıklamada, ''Artan maliyetler nedeniyle toplu taşıma ücretlerinde ciddi artış olacak.'' denildi.

Kılıçdaroğlu açıkladı: CHP'li belediyelerin asgari ücret...

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu, belediyelerdeki asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını duyurdu.

CHP'li Toprak, Meclis'e sunulan bütçe teklifini sert sözlerle...

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile TBMM'ye sunulan 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinden iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Toprak, "İktidar milletin iradesiyle alay ediyor" ifadelerini kullandı.

CHP'li Erdoğan Toprak : '' Ülkeyi Talibanlaştırma çabasındalar...

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, “Üreticiyi terörist, hal esnafını gıda teröristi, sosyal medya kullanıcılarını yalan teröristi ilan eden bir zihniyetin varacağı nokta Talibanlaşmaktır" dedi.

CHP'li Erkek'ten sert sözler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Erdoğan ve Soylu kirli bir suçun üstünü örtüyor" açıklaması yaptı.

İzmir'de kirli ihale: Paralar, CHP'li Bornova Belediye...

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinin, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un şirketine ihaleler verdiği ortaya çıktı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.