Etiket: fazla

İBB Başkanı’yken kim daha fazla izin yaptı; İmamoğlu mu,...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. İstanbul asla ihmale gelmeyen, sürekli sorunlarına çözüm üretilmesi gereken bir şehir” diye yüklenen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İBB Başkanı olduğu 1994-1998 yılları arasında İmamoğlu’na göre 101 gün fazla izin kullandığı ortaya çıktı.

Fazla para için evini Araplara kiraya verenlere sokak röportajında...

Türkiye’ye Suriye, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerden kaçak yollarla gelen sığınmacılar ülkeye bir darbeyi de emlak sektöründen vurdu. Daha fazla para kazanabilmek için evini sığınmacılara kiraya verenler ve krizi daha da derinleştirenlere bir sokak röportajında ders gibi sözler söylendi.

Şişli'de bekçiler fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi...

Şişli'de bir turistten fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi bekçiler yakaladı.

Kotalı hastalık dönemi: 1 ayda en fazla 3 hastane randevusu...

Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama ile randevuya kota getirdi. Yurttaş, bakanlığa bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarından 1 ayda en fazla 3 kez randevu alabilecek. Dr. Demir ve Dr. Kılıç, kota uygulamasına tepki gösterdi: Muayene ve ameliyat randevularına çözüm üretemeyen iktidar çareyi randevular için kota uygulamasında buldu.

Yargıtay'dan Emsal Fazla Mesai Kararı

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Yüksek mahkeme; fazla mesai hesabında çalışanın kullandığı bilgisayar log kayıtlarının da (açılış kapanış saatleri) delil olarak kabul edilmesi gerektiğine hükmetti.

Avrupa'ya gitmeye çalışan 200'den fazla Afgan göçmen gözaltına...

Türk Sahil Güvenliği ve Uluslararası Göç Örgütü Türk yetkililerin botla Avrupa'ya giden 200'den fazla Afgan göçmeni Ege Denizi'nde gözaltına aldıklarını açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.