Etiket: geldi

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum......

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Gazze'deki dört günlük geçici ateşkesin iki gün daha uzatılması için anlaşma sağlandığını duyurdu.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara’ya geldi

Türkiye'ye 5 ve 6 Kasım'da ziyaret gerçekleştireceği duyurulan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bir gün gecikmeli olarak Ankara'ya geldi.

Emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 3. İkramiye Verilecek...

29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verileceği milyonlarca emeklinin, zamdan sonra bir numaralı gündem maddesi haline geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yaptı. Emekliler, maaşlarına yapılacak zammı da bekliyor. İşte merak edilenler.

Sigaraya bu akşam dev zam geldi

Meclis'te alınan yeni ek vergi kararı piyasaya yansıdı. Sigaranın paketine 5 TL zam geldi.

Kiracıları üzecek karar geldi!

Son yıllarda sık sık gündemde yer alan ev sahibi ve kiracı tartışmalarına her geçen gün yeni bir karar ekleniyor. Yargıtay tarafından alınan kara ile birlikte ev sahibinin başka bir evde kiracı oturması durumunda emsal karara alındı. Kiradaki evinin boşaltılması gerektiği kararı kiracıları tedirgin etti. İşte tüm detaylar...

EYT'lilere Artçı Şok Geldi! Yüzde 25'lik Emekli Zammından...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda emekli maaşlarının yüzde 25 artırılmasına ilişkin madde kabul edildi. Önergede yüzde 25’lik maaş zammından 2023 Ocak ayı öncesi yararlanacağı hükmü bulunuyor.

Çay fiyatlarına büyük zam geldi

Çaykur, çaya ortalama yüzde 43 zam yaptı.

Niğde'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD yapılan açıklamada Niğde'nin Bor ilçesinde saat 13.27'dde 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem çevre illerden de hissedildi. Prof. Dr. Okan Tüysüz, Habertürk TV'de "Uzun aralıklarla binlerce yılda bir deprem üretiyor. Burada büyük bir deprem olma olasılığı düşük" dedi

Depremzede: Soylu geldi, ‘çadır gönderiyorum’ dedi, gidiş...

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma çalışmalarını takip eden CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’ya dert yanan depremzede vatandaş, “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu geldi. Burada ateşin içinde, yağmurun altında oturduğumuzu gördüler. Çadır istedik. ‘Hemen gönderiyorum.’ dedi. Gidiş o gidiş'” diye konuştu.

Hatay'da deprem meydana geldi

AFAD, Hatay'da birbiri ardına 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki şiddetli deprem meydana geldiğini açıkladı. Çevre illerden de hissedilen depremler, kentte yeni yıkıntılara neden oldu.

Vergi ve harçlara büyük zam geldi

Ekim ayı enflasyonuyla birlikte yeniden değerleme oranı da belli oldu. Buna göre, yeni bir karar alınmazsa vergi ve harçlar aksi karar alınmazsa yüzde 122.93 artacak.

Nereden geldi bu Suriyeliler? Bakan Soylu açıkladı, son...

5 Mayıs 2021 tarihinde “İstanbul’da şu anda toplam 500 bin kayıtlı Suriyeli var" açıklamasını yapan İçişleri Bakanı Soylu, bugün İstanbul'da toplam 1 milyon 271 bin 279 Suriyeli olduğunu duyurdu. Soylunun açıkladığı yeni verilere göre İstanbul'daki her 12 kişiden birinin Suriyeli.

Şanlıurfa'da Hudut karakoluna roketli saldırı... Acı haber...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun dediğine geldi

Yandaş Türkiye gazetesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile telefonda görüşebileceğini yazdı. Akıllara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2018 yılında yapmış olduğu, "Türkiye Esad ile görüşmeli" çıkışını akıllara getirdi.

'Gezi’de camiler yakıldı' iddiasına CİMER’den açıklama...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi eylemcileriyle ilgili "Camileri yaktılar" iddiasını CİMER'e soran CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a yanıt geldi. Bayır'ın "Yakılan camiler hangi illerde" sorusunu CİMER üzerinden yanıtlayan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı, "Bahse...

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri kapanma noktasına...

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işletme sahibi Bayram KADICIK; 20 yıllık kazanımın heba olma riskiyle karşı karşıya olduklarını söyledi..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.