Etiket: ilgilendiren

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren flaş e-devlet kararı

Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Hükümet, kayıt dışı ekonomiyle mücadele için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu adımlardan biri, kira sözleşmeleriyle ilgili olarak planlandı. 2024 sonuna kadar yapılacak düzenlemeyle kira sözleşmeleri, e-devlet üzerinden düzenlenecek.

Kredi çeken milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar

Yargıtay, 'full paket ücret tahsilatı' yapan bankanın, tüketici ile aralarında yazılı bir sözleşmenin yapıldığı, kesintinin de hukuka uygun olduğunu ispat edemediği gerekçesiyle tüketicinin, banka hakkındaki ‘haciz’ işlemini haklı bularak emsal bir karara imza attı.

İstanbul'da milyonlarca çalışanı ilgilendiren 'izin' kararı

İstanbul'a kar yağışı giriş yaptı. Birçok ilçede her taraf beyaza büründü. İstanbul'da kar yağışının daha da şiddetlenmesi beklenirken, milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik bir karar geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.