Etiket: korkutan

Azerbaycan, İran ve Van sınırında korkutan deprem

Azerbaycan, İran ve Van sınırında hissedilen, 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Marmara Denizi'nde korkutan deprem

Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.3 olarak açıkladı.

Sivas'ta korkutan deprem

Sivas'ta saat 18.33'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sivas'ın Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Sivas'ta ve Konya'da korkutan deprem

Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 20.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, Konya'nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Van'da korkutan deprem! Çevre iller de sallandı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgilere göre saat 13.38'de Van'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'da korkutan deprem

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da korkutan patlama: Çok sayıda yaralı

İstanbul Üsküdar'da 4 katlı bir binada patlama meydana geldi. Üsküdar Kaymakamı Demiryürek, patlama sonucu 2'si ağır 4 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

Van'da korkutan deprem

Van'ın Tuşba ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzce'de korkutan deprem... İstanbul dahil birçok ilden...

Düzce'de korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un birçok ilçesinden hissedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Kandilli depremin büyüklüğünü daha sonra 5.2 olarak güncelledi. Deprem Marmara Bölgesi'nde birçok ilden hissedildi.

İstanbul için korkutan açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, megakentte salgının seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Dördüncü dalga tehlikesi olduğunu belirten Memişoğlu, “Vaka anlamında şu andaki hızla bu tehlike var ama ağustos ayı çok stratejik bir ay. Pozitif vakalarımız 2 hafta evveline göre yüzde ellinin üzerinde artmış durumda”...

Sinovac aşısından korkutan tablo

Sinovac'ın corona virüsü aşısı CoronaVac uygulanan kişilerin 6 ay sonraki antikor seviyeleri ortaya çıktı. Çin'de yapılan araştırmada, iki hafta arayla aşı olan kişilerin yüzde 16.9'unda, dört hafta arayla aşılananların yüzde 35.2'sinde antikor tespit edildi.

Malatya'da korkutan deprem ! AFAD açıkladı..

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul ve Ankara için korkutan tahmin!

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal İstihbarat Konseyi "Küresel Eğilimler 2040 Raporu" açıklandı. Raporda İstanbul'un ve Ankara'nın 2035'te ne kadar nüfusa sahip olacağı tahmini dikkat çekti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.