Etiket: Meclis

Emekliye ek zam teklifi Meclis Komisyonu'nda kabul edildi

En düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Şişli Belediyesi meclis üyesi Tuncay İşcen geçirdiği kalp...

Belediye meclis üyesi Tuncay İşcen meclis görüşmeleri sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alevilerin Meclis önündeki eylemine polis kalkanlı engelleme

Alevi örgütleri, hazırlanan torba kanun teklifinin yetersiz olduğunu ifade ederek Meclis önünde açıklama yapmak istedi, polisin engellemesiyle karşılaştı.

Aleviler Meclis önünde eylem yapacak

Alevi kurumları, Alevilik ile ilgili düzenlemelerin de yer aldığı torba kanun teklifinde "kültür" ifadesiyle kabul edilmesine karşı TBMM önünde eylem yapacak.

Başkanın gözdesi Gönen Orhan yine karıştırdı!

Belediyede Muammer Keskin’in adeta prensi konumunda olan Gönen’e yönelik eleştiriler üzerine Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, salonda bulunan bütün üyelerin gözleri önünde Emin Vahap Şimşek’e küfür etti. Hakarete uğrayan Belediye Meclis Başkanı disipline sevk ediliyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.