Etiket: Meteoroloji'den

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

Meteoroloji'den 3 Uyarı Birden! Saat Verildi, Kuvvetli...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 kent için ulaşımda aksamalar, sel ve su baskınları yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Bu uyarının ardından İstanbul Valisi de bir paylaşım yaparak "Tedbirli olun" dedi.

Meteoroloji'den 14 il için kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Sivas, Kayseri, Nevşehir, Malatya, Elazığ, Erzincan, Muş, Hakkari, Van, Dersim, Bingöl, Bitlis, Şırnak ve Hakkari'de kuvvetli kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji'den bu illerde yaşayanlara kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji'den Sinop, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerine sağanak yağış uyarısı yapılırken, Artvin, Rize ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısı geldi.

Meteoroloji'den 'kuvvetli sağanak' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, ülke genelinde çok bulutlu hava etkili olurken Marmara, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Mersin ve Diyarbakır çevrelerinde sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Meteoroloji'den kar ve şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Karadeniz, Kuzey Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri sağanak yağışlı. Bolu ve çevresinin yüksek kesimleri ise kar yağışlı. Hava sıcaklıklarının İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'de 4 ila 8 derece düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 12 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kırıkkale, Balıkesir, Çanakkale, Sivas ve Antalya için şiddetli sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Marmara'da ise kuvvetli rüzgarın görüleceği belirtilirken vatandaşlara dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Meteoroloji'den peş peşe uyarı: Perşembe günü kar geliyor

Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geliyor. MGB'den yapılan açıklamada bugün sıcaklıkların 10 derece birden düşeceği ve pek çok yerde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. Kar yağışı Karadeniz üzerinden yurda giriş yapacak.

Meteoroloji'den son dakika açıklaması!

Meteoroloji'den flaş açıklama geldi. Çok kuvvetli geliyor. Günlerce devam edecek. Yağışlar geri dönüyor. Çok sayıda ilde başlıyor. Uyarı yapıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre bugün sıcak hava etkisini gösterecek. Ankara, İzmir ve İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji’den aşırı yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren Karadeniz Bölgesi'nde yağışların etkili olacağını, salı günü yağışların Trabzon’un doğusu ve Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde etkisini artırarak çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırı (75-150 kg/m2) şekilde gerçekleşeceğini duyurdu. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını,...

Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güneyi, Ege'nin kuzeyi ve doğusu ile Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak yağışlı, diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.