Etiket: motorine

Benzin ve motorine büyük zamlar..

Suudi Arabistan ve Rusya'nın üretim kesintilerini uzatma kararının ardından petrol fiyatları, yükselişine hız verdi. Petrol fiyatları, varil başına Kasım ayından bu yana en yüksek seviyesini test ediyor. Dolar kurundaki yükseliş de benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıyacak.

Motorine büyük zam: İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki artışlardan etkilenen motorin fiyatlarına gece yarısı zam yapıldı. Motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1 lira 64 kuruş zam geldi.

Benzin ve motorine dev zam

Benzine 53 kuruş, motorine ise 1 lira 33 kuruş zam geldi. Zamlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Motorine büyük zam geldi

Akaryakıt fiyatlarında zam durmuyor. Motorine bir zam daha geldi.

Benzin, LPG ve motorine büyük zam

Dolardaki yükseliş akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Bloomberg HT’nin haberine göre benzin ve motorin fiyatlarında 52 kuruş zam bekleniyor. Beklenen fiyatın pompaya da yansıyacağı öngörülüyor.

Hem motorine hem de Benzine zam !

Gelir İdaresi E. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nazmi Karyağdı, akaryakıt fiyatlarını dengede tutan Eşel Mobil Sistemi ile ilgili konuştu. Devletin daha fazla ÖTV karşılayabilecek durumda olmadığını söyleyen Karyağdı, sistemden vazgeçilmesi durumunda akaryakıt fiyatlarının otomatik olarak 2,5-3 TL yükseleceğini ifade etti.

Benzin Ve Motorine yine Okkalı bir ZAM !

Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının sona ermesiyle benzin ve motorine 10 kuruş zam yansıtıldı. . İstanbul'da benzin fiyatı 7 lira 20 kuruşa, motorin fiyatı 6 lira 65 kuruşa yükseldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.