Etiket: olay!

İstanbul'da Feci Olay: Yolda Yürürken Ağır Yaralandı, Hayatını...

Avcılar'da sağlık merkezine gelen Mahbup Uzunay'ın başına binanın önüne geldiği sırada beton parçası düştü. Ağır yaralanan kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı, hayatını kaybetti.

AVM'de korkunç olay! Ayağı yürüyen merdivene sıkışan küçük...

İstanbul Şişli'de ailece gittikleri bir alışveriş merkezinde, yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki çocuğun üç parmağı koptu. Hastaneye götürülen çocuk ameliyata alınırken, kopan parmaklara merdivenin sökülmesiyle ulaşıldı. Olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatıldı.

Markette ''kart bakiyesi'' meydan savaşı! Yine Esenyurt,...

İstanbul Esenyurt'ta bir zincir market şubesinde alışveriş yapan kadın ile kasiyer arasında çıkan tartışma meydan kavgasına dönüştü. Kadın müşterinin akrabaları marketi basmaya kalkıştı, polis müdahalesi geldi.

İstanbul sahilinde dikkat çeken olay!

Sosyal medyada elden ele yayılan ve Afgan göçmenlerin İstanbul'da bir sahilde askeri üniformalarla kalabalıklar halinde hareket ettiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.