Etiket: saldırı

MSB duyurdu | Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker...

SON DAKİKA HABERİ: Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, sızmaya çalışan teröristlerden 15'inin etkisiz hale getirildiğini, bölgedeki operasyonların...

Şerefsizler! Atatürk'ün büstüne hain saldırı

Niğde'de bir ilkokulun bahçesinde bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ün büstü saldırganların hedefi oldu.

Maltepe Belediyesi'ne Silahlı Saldırı... Başkanın Odasında...

İstanbul Maltepe Belediye binasından silah sesleri yükseldi. Belediye Başkanı Ali Kılıç ile görüşen müteahhit Fevzi Polat, silahıyla defalarca ateş etti. 60 yaşındaki Polat, gözaltına alındı.

Avcılar'da derneğe silahlı saldırı

AVCILAR İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi.

İran’da silahlı saldırı: En az 15 ölü

İran’ın Şiraz kentindeki silahlı saldırıda 15 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya'dan 'nükleer saldırı' açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en güvendiği isimlerin başında gelen Medvedev, nükleer silah kullanılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da Hudut karakoluna roketli saldırı... Acı haber...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi.

İzmir’de kadın şoföre saldırı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir kadın şoför, durak haricinde yolcu almadığı gerekçesiyle sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Zanlı gözaltına alındı. Başkan Tunç Soyer, “Gereken hukuki takip yapılacak” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan flaş iddialar: Rusya'nın...

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı hazırlığında olduğu yönündeki iddiaları yineledi. Blinken, Rusya'nın Ukrayna'nın işgali için 'sahte bir terör saldırısı, kimyasal saldırı ya da insansız hava saldırısı'nı gerekçe gösterebileceğini ifade etti.

İstanbul Üsküdar'da el ele gezen gençlere taciz ve saldırı:...

İstanbul Üsküdar'da iki sevgili, sokakta sarıldıkları ve el ele oldukları gerekçesiyle bir mekanın çalışanları ve bu kişilerin mahalleden çevresi olan kişilerce darbedildiklerini iddia etti. Bölgede ikamet eden 24 yaşındaki öğrencinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrası ortaya çıkan olayda, saldırganların "Burada...

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı'na silahlı saldırı!

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, yemekhanede bulunurken emrinde görev yapan polis memuru Nasuh Çulcu'nun silahlı saldırısına uğradı. Başından ve omzundan yaralanan Cevher, hayatını kaybederken saldırgan polis memuru Nasuh Çulcu ayağından vurularak etkisiz hale getirildi

EURO 2020 finalinin ardından Saka, Sancho ve Rashford'a...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) finalinde İngiltere'nin İtalya'ya mağlubiyetinde Bukayo Saka, Marcus Rashford ve Jadon Sancho penaltıları kaçırdıktan sonra sosyal medyada ırkçı saldırıların hedefi oldu.

İstanbul’da avukatlık bürosuna silahlı saldırı: 2 ölü,...

Kartalda avukatlık bürosundaki silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.