Etiket: "Süleyman

İYİ Parti Lideri Akşener'den Süleyman Soylu’ya 5 kuruşluk...

İYİ Parti lideri Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya FETÖ iddiaları nedeniyle 5 kuruşluk dava açtı...

Akşener'den Erdoğan'a: Süleyman Soylu'nun dediğine göre...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın” dedi.

Bomba iddia: Adnan Oktar cemaati, Süleyman Soylu'nun telefonlarını...

Gazeteci Barış Terkoğlu, bugünkü yazısında Adnan Oktar cemaatinin Süleyman Soylu'nun telefonlarını dinlediğini ve ellerinde 23 sayfalık konuşma kaydı bulunduğunu öne sürdü.

AA muhabirinden bakanları şaşırtan "Süleyman Soylu" sorusu

Anadolu Ajansı(AA) muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği Süleyman Soylu sorusu dikkat çekti: "3 yaşındaki çocuğumun yüzüne bakarken utanıyorum."

Yandaş medya Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşleri...

Sedat Peker'in sosyal medya paylaşımları sonrasında, İçişleri Bakanı Soylu'nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere bir darbe de "yandaş medyadan" geldi. Özışık kardeşler çalıştıkları kurumlardan kovuldular.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.