Etiket: Temmuz

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Muhalefet liderlerinden 15 Temmuz mesajları

15 Temmuz’un 6. yıl dönümünde muhalefet partileri mesajlarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Ülkeyi bu noktaya getiren herkes hesap verdiğinde, hak yerini bulmuş, adalet sağlanmış olacak” derken Akşener ise, “Türk Milleti'nin, devletini sokaktan topladığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; Kahraman şehitlerimizi rahmetle...

Bilinçli bir operasyonla 15 Temmuz gerçeklerinin sorgulanması...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 6’ncı yıldönümünde yaptığı açıklamada darbe teşebbüsünün ardındaki sır perdesinin hala aralanmadığını ifade etti.

Açık cezaevlerindeki hükümlülerin izinleri 31 Temmuz 2023'e...

Bugün gerçekleşen ve 3 saat süren Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuldu. Zirvede alınan kararları tek tek açıklayan Cumhurbaşkanı, duyurarak 31 Mayıs'ta sona ermesi beklenen açık cezaevlerindeki hükümlülerin salgın izinlerinin 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıldığını açıkladı.

Mustafa Candaroğlu'ndan, 15 Temmuz ve Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, 15 Temmuz'u anma ve Kurban Bayramı tebrik mesajı yayınladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.