Etiket: tepki

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Yapılan konuşma görevin...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine tepki gösterdi. "Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir" diyen İmamoğlu, "Dün yapılan konuşma görevin ihmalidir" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın Kahire'ye yapacağı ziyarete de gönderme yapan İmamoğlu, "2019’da bana ‘Sisi’...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki: Seni...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy'de Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu kalkmış yanına iki bakanını alıyor, dün bir basın açıklaması yapıyor. Ey Netanyahu, şu an senin iyi günlerin. Seni daha farklı günler bekliyor. Bunların ahı seni iflah ettirmez....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın el işaretine doktorlardan...

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hekimler sizin yüzünüzden gidiyor" eleştirisine eliyle para sayma işareti yaparak yanıt vermesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki: Ateşkes için...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, AB'ye seslenerek "Ateşkes çağrısı için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi, daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?" dedi.

149 lira desteğe tepki: Çiftçiler üretimden çekildi

Tarımın en büyük girdilerinden mazot ve gübreye yapılacak desteğin geçen yılın rakamlarına göre belirlenmesi tartışma konusu oldu. Uzmanlar, çiftçilerin üretimden çekildiği uyarısında bulundu.

İmamoğlu’ndan yeni soruşturmaya sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İBB'nin "Ortadan Başlamak" sergisine ilişkin "halkı kin düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. İmamoğlu, "Utanç verisi, azıcık cesur olun, delikanlı olun." dedi.

Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’de mülteci veya göçmen değil geçici koruma statüsünde bulunan sığınmacılar vardır, ve bunların sayıları 13 milyon diye açıklamak kuyruklu yalandır” açıklamasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan tepki geldi.

Basın Konseyi ve TBB, İFJ ile WPF Üyesi Gazeteci Barak'tan...

Basın Konseyi , Türkiye Basın Birliği Başkanı, İFJ ve WPF Üyesi Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Merdan Yanardağ’ın, seçimlerin hemen ardından bir ‘montaj kaset’ kumpası ile gözaltına alınması ve tutuklanması, özgür ve bağımsız medyaya...

Sinan Oğan "Erdoğan'ı Destekliyoruz" Dedi: Ümit Özdağ Tepki...

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'dan AKP'li Cora'ya...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, uyuşturucu ticareti ile ilgili olarak Cumhuriyet’in ilk yıllarını hedef alan AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı İlyas Salman'dan kendisiyle ilgili "Öldü"...

Ünlü sanatçı İlyas Salman, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında öldüğüne yönelik çıkan haberlere yanıt verdi. Salman, "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin. Yalnız Cebeci Mezarlığı'nda yer bırakmadım yeminle" dedi.

Açılışta konuşan AKP’li vekile büyük tepki

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Konya’da AKP’li Karatay Belediyesi’nin pazar yeri açılışında yaptığı konuşma sırasında pazarcı bir kadın tepki gösterdi.

‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki: Kabul...

Türkiye Eczacılar Birliği, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği’ne tepki gösterdi, “Kamu eczacılarını yok sayan bu düzenlemeyi kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Gazetecilerden medyaya sansür düzenlemesine tepki: Yarın...

Basın meslek örgütleri, İstanbul Şişhane’de; internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifine karşı açıklama yaptı. Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, “Bu yasa tasarısıyla Türkiye’de habercilik yok edilmek istenmektedir” derken, DİSK Basın İş Genel Sekreteri Özge Yurttaş,...

CHP'den çok sert tepki: AKP İBB'ye kayyum mu atayacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanlığı'nın 'terör' iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yaptığı teftişin arkasındaki 'kayyum' iddialarına sert sözlerle tepki gösterdi.

Pınar'ı canice katleden katilin pişkin ifadeleri şoke etti

Muğla'da önce canice öldürülen ardından da cesedi varilde yakılan Pınar G.'nin katilinin mahkemedeki pişkin ifadeleri tepki çekti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.