Etiket: vatandaşlar

Başakşehir, Millet Kütüphanesi’nde bazı vatandaşlar sel...

İstanbul Başakşehir, Millet Kütüphanesi’nde insanlar sel nedeniyle mahsur kalırken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Depremde büyük skandal. Hatay’da 200 kişi enkazda dururken...

Depremde skandalı... AFAD ekibinin 200 kişinin olduğu enkaz alanına müdahale etmeyerek Kahramanmaraş'a gideceğini açıklaması üzerine vatandaşlar aracın yolunu keserek tepki gösterdi.

Tunceli'de Vatandaşlar belediyeden ulaşıma ve suya zam...

Tunceli'de vatandaşlar belediyenin toplantısında fiyatların ucuz olduğunu belirtip ulaşım ve suya zam istedi. Halkın bu talebi üzerine, belediye meclisi 4 yıl aradan sonra zam kararını onayladı. Kararı değerlendiren Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, "Halk dayanışmak için yaptı, biz 'Zam yapın' demedik" dedi.

Vatandaşlar borç batağında..

Takipteki borç miktarı 30 milyar lirayı aştı. Ekonomik kriz nedeniyle vatandaş borçlarını ödeyemez hale geldi, icra dosyası sayısı 24 milyonu buldu, yediemin depolarında boş yer kalmadı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.