Etiket: verildi

Maskeler geri dönüyor! Tarih verildi: Mutasyona uğradı

Koronavirüsün Eris varyantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sarhan Sakarya, ''Dünya Sağlık Örgütü; maske, mesafe, hijyen gibi önlemlerin uygulanmasını tavsiye ediyor. Kış aylarını tekrar maskeyle geçireceğimiz anlamı buradan çıkarılabilir'' ifadelerini kullandı.

Meteoroloji'den 3 Uyarı Birden! Saat Verildi, Kuvvetli...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 kent için ulaşımda aksamalar, sel ve su baskınları yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Bu uyarının ardından İstanbul Valisi de bir paylaşım yaparak "Tedbirli olun" dedi.

İstanbul'da 93 okul için tahliye kararı verildi

İstanbul’da riskli bulunan 93 okulda pazartesi günü eğitim ve öğretim yapılamayacak. Riskli bulunan okullardaki öğrenciler taşımalı sistemde başka okullara kaydırılacak.

Metroda kadın yolculara bıçak çekip hakarette bulunan sanığa...

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda iki kadın yolcuya bıçak çekip tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Emrah Yılmaz'a 4 ayrı suçtan verilen 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasında takdiri indirim uygulanmadı. Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına başka suçtan tutuklu sanık Emrah Yılmaz katıldı. Sanık...

Şehit bekçi Oltan Koca, Gümüşhane’de toprağa verildi

İstanbul’da düğün sahipleri arasında çıkan arbedeye müdahale sırasında biber gazından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede şehit olan bekçi Oltan Koca, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

Alkole dev zam yolda: Tarih verildi..

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkollü içeceklerin fiyatlarına ayın 18'inde yüksek oranlarda zam yapılacağına yönelik bir söylenti olduğunu dile getirdi.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.