Etiket: yağış

Arnavutköy’de sağanak yağış: Evleri su bastı, yollar göle...

Arnavutköy’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü, evleri ve marketleri su bastı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteoroloji ve AFAD’dan Açıklama! 30 İle Sağanak Yağış...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre 30 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. AFAD da 11 ile turuncu, 4 ile de sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte il il hava durumu tahminleri...

İstanbul dahil birçok ile kuvvetli yağış uyarısı

Sağanak yağış ve sellerin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere kuvvetli yağış görülecek.

Bugün kar, fırtına ve şiddetli yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar beklendiğini açıkladı. Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise fırtına beklendiği belirtti.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Meteoroloji'den kar ve şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Karadeniz, Kuzey Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri sağanak yağışlı. Bolu ve çevresinin yüksek kesimleri ise kar yağışlı. Hava sıcaklıklarının İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'de 4 ila 8 derece düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 12 il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tokat, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kırıkkale, Balıkesir, Çanakkale, Sivas ve Antalya için şiddetli sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Marmara'da ise kuvvetli rüzgarın görüleceği belirtilirken vatandaşlara dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Meteoroloji’den aşırı yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren Karadeniz Bölgesi'nde yağışların etkili olacağını, salı günü yağışların Trabzon’un doğusu ve Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde etkisini artırarak çok kuvvetli ve şiddetli, yer yer aşırı (75-150 kg/m2) şekilde gerçekleşeceğini duyurdu. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını,...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.