Gazeteci Vahap Gökçek DYP Genel Başkan Danışmanlığına atandı

Uzun yıllardır, gerek ulusal gerekse bölgesel basında çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci Vahap Gökçek DYP saflarında yerini aldı. Genel Başkan danışmanlığına atanan Gökçek, ''Hedefimiz iktidar. Memleketin Doğru Yol Partisine yine ihtiyacı olduğu için meydanlara, sahalara indik'' dedi.

Gazeteci Vahap Gökçek DYP Genel Başkan Danışmanlığına atandı

Siyaset arenasında memleket sevdalısı herkesin müdahil olması gerektiğini belirten Gazeteci-Yazar Vahap Gökçek, gazetecilik mesleğim dolayısıyla gündemi, ekonomiyi ve politikayı en yakından takip edenlerden olduğumuz için siyasete adım atma gereği duydum.

Ülkenin buhranlı günlerini de gözönüne alırsak, mutlak boyutta bizlerede siyaset yapma zorunluluğu doğduğu kanaatindeyim. O yüzden meydanlara inme, sahalarda olma ve memleketin bekaası için, halkımız için siyasetteki yerimizi belirlemek gerekliliğini düşündüm. Bundan dolayıda Doğru Yol Partisi misyonu ile vizyonu bana ve düşüncelerime paralel olduğu için DYP de siyaset yapma teklifini bizzat Genel Başkanımız Sayın Avukat Çetin Özaçıkgöz'den gelinde kesinlikle evet dedim.

Öncelikle memleketimize hayırlı işler yapma çabasında olacağımı tüm kamuoyuyla paylaşmak istedim.

Doğru Yol Partisi iktidara yürüyor, bende bu camianın içindeyim.'' açıklamalarında bulundu.