İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı!

Şişli Okmeydanı'nda özel harekat polislerinin de katılımıyla asayiş denetimi gerçekleştirildi. Her araç didik didik arandı.

İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı!

Şişli: İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyor

Şişli'de özel harekat polislerinin de katılımıyla asayiş denetimi gerçekleştirildi.Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel harekat, trafik denetleme, yunus ve önleyici hizmetler ekiplerinden oluşan yaklaşık 100 personelin katılımıyla huzur ve güvenliği sağlamak için Okmeydanı'nda uygulama yapıldı.
 
SEMTİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KAPATILDI

Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimde semtin giriş ve çıkışları kapatıldı.

İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyor

ARAÇLAR ARANDI, VATANDAŞLARIN GBT'LERİ SORGULANDI

Arama noktaları oluşturan polis ekipleri, durdukları araçları didik didik aradı. Vatandaşların üst aramasının yapıldığı denetimde Genel Bilgi Toplaması (GBT) da sorgulandı.İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyor

ÖZEL HAREKAT KUŞ UÇURTMADI

Polisin otomatik silahlarla nöbet tuttuğu uygulamada konuşlandırılan özel harekat polisleri kuş uçurtmadı. Denetimlerin gün boyu süreceği öğrenildi.

İstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyorİstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyorİstanbul Okmeydanı'nda giriş ve çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik aranıyorOkmeydanı'nda özel harekat polisli dev asayiş denetimi - ASAYİŞ - Avcılar  Haber Merkeziİstanbul Okmeydanı'nda giriş-çıkışlar kapatıldı! Araçlar didik didik  aranıyor - Haberlerİstanbul'un bir ilçesine giriş çıkışlar kapatıldı! - Son Dakika Güncel  HaberlerSon Dakika Haberler: Okmeydanı'nda bütün giriş çıkışlar kapatıldı! Özel  harekat polisi devrede.. Tek tek GBT yapıldı