Etiket: açıklaması

Fidan'dan ABD-İran çatışması açıklaması: Durum iyi değil

Dışişleri Bakanı Fidan:"(ABD ile İran'ın kontrollü çatışması) Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması!...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynanmasına onay verdiğini söylerken Okan Buruk ve İsmail Kartal'la ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Özgür Özel'den yerel seçim açıklaması: 2 kente işaret etti,...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin, "Halihazırda yönettiğimiz bütün belediyeleri tekrar kazanmak ve bu listeye yeni belediyeler eklemek istiyoruz" dedi. Manisa ve Bursa'ya işaret eden Özel, "Yüzde 52’ye yüzde 48’lik dengeyi gösterdiğimiz aday profili ve uygulayacağımız siyaset ile iktidar bloku aleyhine değiştirmeyi...

Kuzey Kore'den savaş ilanı açıklaması. Uzak Doğu'da tansiyon...

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Uzak Doğu’da tansiyon bir anda yükseldi. Kuzey Kore yönetimi ABD'nin Güney Kore ile düzenlediği askeri tatbikatları "düşmanca faaliyetler" olarak niteleyerek, bunların devamının "savaş ilanı" olarak değerlendirileceğini söyledi…

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması: 'Engelleri aşar...

Şişli Belediyesi'nin 'Sosyal Yardım Lansmanı'nda açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar tarafından İBB'nin önüne konulan engelleri hatırlatarak, "İBB Başkanımız bütün engelleri aşar halkına hizmet verir" dedi.

Rusya'dan 'nükleer saldırı' açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en güvendiği isimlerin başında gelen Medvedev, nükleer silah kullanılabileceğini açıkladı.

AP Türkiye Raportörü'nden dikkat çeken vize serbestisi...

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, AB ülkelerinin Türk vatandaşlarına Schengen vizesi almayı zorlaştırarak yaptırım uyguladığı iddialarının kendisini şaşırttığını söyledi.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Bahçeli ve Erdoğan'dan birbirine zıt 'sığınmacı' açıklaması

TBMM'deki grup toplantısında gündemi değerlendiren Bahçeli'nin hedefinde siyasetteki 'sığınmacı polemiği' vardı. Bahçeli, "Suriyelilerin güvenli ve onurlu şekilde yurtlarına sevk edilmesi, önümüzdeki en önemli konulardan olmalıdır. Düzensiz göçe kesinlikle müsaade edilmemelidir" ifadelerini kullandı. Erdoğan ise dünkü konuşmasında...

CHP'li belediyelerden ''toplu ulaşıma zam'' açıklaması

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının yaptığı ortak açıklamada, ''Artan maliyetler nedeniyle toplu taşıma ücretlerinde ciddi artış olacak.'' denildi.

Meteoroloji'den son dakika açıklaması!

Meteoroloji'den flaş açıklama geldi. Çok kuvvetli geliyor. Günlerce devam edecek. Yağışlar geri dönüyor. Çok sayıda ilde başlıyor. Uyarı yapıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre bugün sıcak hava etkisini gösterecek. Ankara, İzmir ve İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

Suriyeli açıklaması: İki yılda memleketlerine uğurlayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidarımızda Suriyeli misafirlerimizle helalleşip iki yılda memleketlerine uğurlayacağız” dedi.

Bakan Koca'dan Delta varyantı ve kısmi kapanma açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen son bir haftada 284'ten 750'ye çıktığını söyledi. Dördüncü dalganın engellenmesi için aşılamanın önemine dikkat çeken Koca, zorunlu aşının ise gündemde olmadığını kaydetti.

Son dakika: DSÖ'den Delta açıklaması...

Hindistan'da salgının en yoğun olduğu dönemde ortaya çıkan Delta varyantı yayılmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) Delta ve koronavirüs aşıları ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bayram tatili açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da AK Parti İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili soruya, "Kurban Bayramı tatili ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sanki tatil süreci 10 ve 9 arasında dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım." yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bayram tatili açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da AK Parti İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili soruya, "Kurban Bayramı tatili ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sanki tatil süreci 10 ve 9 arasında dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım." yanıtını verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.